Coco Ralph/Ralph 90 cm hoek loungeset 4-delig
Coco Ralph/Ralph 90 cm hoek loungeset 4-delig
3.135,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.135,00.2.349,00Huidige prijs is: €2.349,00. Meer informatie
Aanbieding!

Coco Ralph/Ralph 90 cm hoek loungeset 4-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.135,00.Huidige prijs is: €2.349,00.

-25%

Meer informatie

Coco Ralph/Ralph 90 cm hoek loungeset 4-delig
De prachtige Coco Ralph hoek loungeset van rope, aluminium en teakhout geeft jouw achtertuin een welkome uitstraling. De moderne loungeset heeft niet alleen een fraai design, maar ook een uitstekend zitcomfort. Dit dankzij het mooi uitgevoerde kussenpakket. Doordat de Coco Ralph loungetafel ook is gemaakt van aluminium en teak, past deze perfect bij de Coco Ralph hoek loungeset. Wil je meer weten over deze hoek loungeset? Breng dan eens een bezoekje aan één van onze Tuinmeubelshop Megastores of neem contact met ons op. Wij helpen je graag.
De Coco Ralph/Ralph 90 cm hoek loungeset bestaat uit:
* 1 x Coco Ralph open bank rechts
* 1 x Coco Ralph open bank links
* 1 x Coco Ralph hoek module
* 1 x Coco Ralph loungetafel 90 x 90 cm Eigenschappen Coco Ralph hoek loungeset
De Coco Ralph loungeserie is gemaakt van aluminium, rope en teakhout. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Dit beschermt het aluminium tegen roest en corrosie. Aluminium is licht van gewicht en tegelijk zeer stevig. De loungeset is grotendeels omspannen met rope. Rope kun je het beste typeren als ‘scheepstouw’, wat inhoudt dat het materiaal weersbestendig, onderhoudsarm en zeer kleurvast is. Verder is er op de armleuningen van de loungeset teak aangebracht. Teakhout zal na verloop van tijd natuurlijk vergrijzen. Als je dit proces wilt tegengaan, is het mogelijk om het teakhout op kleur te behouden met onze Garden Collections Teak Protector. Het teakhout is voorzien van een Indonesian Legal Wood keurmerk.
Eigenschappen Coco Ralph loungetafel 90 x 90 cm
De Coco Ralph loungetafel van 90 x 90 cm is gemaakt van aluminum en teak. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze poedercoating gaat de vorming van roest en corrosie tegen en vormt een extra beschermingslaag tegen krasjes. Het tafelblad is gemaakt van teakhouten latjes. Teakhout is een zeer harde en stevige houtsoort. Het is afkomstig uit Indonesië, waar het wordt gekapt met het Indonesian Legal Wood keurmerk. Dit keurmerk garandeert een verantwoorde en duurzame houtkap. Teakhout zal na verloop van tijd natuurlijk vergrijzen. Dit proces versterkt het levendige en unieke karakter van de tafel. Om het vergrijzen tegen te gaan kun je ervoor kiezen om het hout te onderhouden met onze Garden Collections Teak Protector.