Coco Ralph/Rimini 60/75 cm stoel-bank loungeset 5-delig
Coco Ralph/Rimini 60/75 cm stoel-bank loungeset 5-delig
2.980,00 2.229,00 Meer informatie
Aanbieding!

Coco Ralph/Rimini 60/75 cm stoel-bank loungeset 5-delig

2.229,00

-25%

Meer informatie

Coco Ralph/Rimini 75/60 cm stoel-bank loungeset 5-delig
De Coco Ralph stoel-bank loungeset in combinatie met de Rimini loungetafelset maakt van jouw tuin een hoogwaardige buitenplek. De stijlvolle loungebank- en stoelen zijn uniek in hun soort. Zo is er gebruikt gemaakt van maar liefst drie verschillende materialen om tot een geweldig eindproduct te komen: minimalistisch rope, modern aluminium en warm teakhout. Tel daar het fantastische zitkussenpakket en de twee meegeleverde Rimini loungetafels bij op en je hebt een loungeset om rekening mee te houden!
De Coco Ralph/Rimini 75/60 cm stoel-bank loungeset 5-delig bestaat uit:
* 2 x Coco Ralph lounge tuinstoel
* 1 x Coco Ralph lounge tuinbank 3-zits
* 1 x Lifestyle Rimini loungetafel 75 cm
* ! x Lifestyle Rimini loungetafel 60 cm Eigenschappen Coco Ralph loungeserie
De Coco Ralph loungeserie is gemaakt van aluminium, rope en teakhout. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Dit beschermt het aluminium tegen roest en corrosie. Aluminium is licht van gewicht en tegelijk zeer stevig. De stoel is grotendeels omspannen met rope. Rope kun je het beste typeren als ‘scheepstouw’, wat inhoudt dat het materiaal weersbestendig, onderhoudsarm en zeer kleurvast is. Verder is er op de armleuningen van de stoel teak aangebracht. Teakhout zal na verloop van tijd natuurlijk vergrijzen. Als je dit proces wilt tegengaan, is het mogelijk om het teakhout op kleur te behouden met onze Garden Collections Teak Protector. Het teakhout is voorzien van een Indonesian Legal Wood keurmerk.
Eigenschappen Lifestyle Rimini loungetafelset
De Lifestyle Rimini loungetafel is gemaakt van duurzaam aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn dat het materiaal licht van gewicht en volledig weersbestendig is. Het aluminium is behandeld met een poedercoating. Dit vormt een harde beschermlaag welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht. Het resultaat is een optimaal gebruiksgemak en weinig onderhoud.