Coco Ralph/Rimini 75 cm stoel-bank loungeset 4-delig
Coco Ralph/Rimini 75 cm stoel-bank loungeset 4-delig
2.781,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.781,00.2.079,00Huidige prijs is: €2.079,00. Meer informatie
Aanbieding!

Coco Ralph/Rimini 75 cm stoel-bank loungeset 4-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.781,00.Huidige prijs is: €2.079,00.

-25%

Meer informatie

Coco Ralph/Rimini 75 cm stoel-bank loungeset 4-delig
De Coco Ralph/Rimini stoel-bank loungeset straalt vol zelfvertrouwen! En met recht, want de elegante loungeset is kunstig vormgegeven en biedt bovendien een superieur zitcomfort. De loungestoelen en loungebank zijn vervaardigd van aluminium, rope en teakhout. De combinatie van deze materialen leidt tot een uniek en prikkelend design. Tegelijk kun je optimaal ontspannen dankzij de licht gekantelde rugleuning en de fijne kussens. Zo wordt jouw zomer een heerlijk seizoen!
De Coco Ralph/Rimini 75 cm stoel-bank loungeset 4-delig bestaat uit:
* 2 x Coco Ralph lounge tuinstoel
* 1 x Coco Ralph lounge tuinbank 3-zits
* 1 x Lifestyle Rimini loungetafel 75 cm Eigenschappen Coco Ralph loungeserie
De Coco Ralph 3-zits lounge tuinbank en de twee loungestoelen zijn gemaakt van aluminium, rope en teakhout. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Dit beschermt het aluminium tegen roest en corrosie. Aluminium is licht van gewicht en tegelijk zeer stevig. De stoel is grotendeels omspannen met rope. Rope kun je het beste typeren als ‘scheepstouw’, wat inhoudt dat het materiaal weersbestendig, onderhoudsarm en zeer kleurvast is. Verder is er op de armleuningen van de stoel teak aangebracht. Teakhout zal na verloop van tijd natuurlijk vergrijzen. Als je dit proces wilt tegengaan, is het mogelijk om het teakhout op kleur te behouden met onze Garden Collections Teak Protector. Het teakhout is voorzien van een Indonesian Legal Wood keurmerk.
Eigenschappen Lifestyle Rimini loungetafel 75 cm
De Lifestyle Rimini loungetafel is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig aluminium. Aluminium mag het hele jaar in de buitenlucht blijven en is licht van gewicht. De Rimini loungetafel is dus zeer eenvoudig op te tillen. Het aluminium is behandeld met een poedercoating. Dit vormt een harde beschermlaag welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht. Het resultaat is optimaal gebruiksgemak en weinig onderhoud.