Coco Ralph/Rimini hoek loungeset 5-delig
Coco Ralph/Rimini hoek loungeset 5-delig
3.400,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.400,00.2.549,00Huidige prijs is: €2.549,00. Meer informatie
Aanbieding!

Coco Ralph/Rimini hoek loungeset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.400,00.Huidige prijs is: €2.549,00.

-25%

Meer informatie

Coco Ralph/Rimini hoek loungeset 5-delig
Wil jij deze zomer heerlijk genieten van jouw eigen tuin met het hele gezin? Dat kan met de prachtige Coco Ralph hoek loungeset in combinatie met de Lifestyle Rimini loungetafel! Met de Coco Ralph hoek loungeset heb je 6 zitplaatsen. De kussens zijn comfortabel en in een mooie antraciete kleur, waardoor deze loungeset eenvoudig te plaatsen is in verschillende soorten tuinen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee adviseren wij u graag!
De Coco Ralph/Rimini hoek loungeset 5-delig bestaat uit:
* 1 x Coco Ralph open bank rechts
* 1 x Coco Ralph open bank links
* 1 x Coco Ralph hoek module
* 1 x Coco Ralph midden module
* 1 x Lifestyle Rimini loungetafel 120 x 60 cm Eigenschappen Coco Ralph hoek loungeset
De Coco Ralph loungeserie is gemaakt van aluminium, rope en teakhout. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Dit beschermt het aluminium tegen roest en corrosie. Aluminium is licht van gewicht en tegelijk zeer stevig. De loungeset is grotendeels omspannen met rope. Rope kun je het beste typeren als ‘scheepstouw’, wat inhoudt dat het materiaal weersbestendig, onderhoudsarm en zeer kleurvast is. Verder is er op de armleuningen van de loungeset teak aangebracht. Teakhout zal na verloop van tijd natuurlijk vergrijzen. Als je dit proces wilt tegengaan, is het mogelijk om het teakhout op kleur te behouden met onze Garden Collections Teak Protector. Het teakhout is voorzien van een Indonesian Legal Wood keurmerk.
Eigenschappen Lifestyle Rimini loungetafel 120 x 60 cm
De Lifestyle Rimini loungetafel is gemaakt van duurzaam aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn dat het materiaal licht van gewicht en volledig weersbestendig is. Het aluminium is behandeld met een poedercoating. Dit vormt een harde beschermlaag welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht. Het resultaat is een optimaal gebruiksgemak en weinig onderhoud.