Coco Ralph/Riviera 75 cm hoek loungeset 4-delig
Coco Ralph/Riviera 75 cm hoek loungeset 4-delig
3.015,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.015,00.2.259,00Huidige prijs is: €2.259,00. Meer informatie
Aanbieding!

Coco Ralph/Riviera 75 cm hoek loungeset 4-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.015,00.Huidige prijs is: €2.259,00.

-25%

Meer informatie

Coco Ralph/Riviera 75 cm hoek loungeset 4-delig
Ben jij op zoek naar een hoek loungeset waarin je onder het genot van een hapje en drankje kan genieten van het mooie weer? Dan is de Coco Ralph/Riviera hoek loungeset 4-delig een goede optie voor jou! De Coco Ralph serie staat bekend om het fraaie design en heerlijke zitcomfort. In combinatie met de Lifestyle Riviera loungetafel van 75 x 75 cm geniet je zorgeloos van de zomer. Ben je benieuwd geworden? Kom dan langs in één van onze megastores of neem contact op met onze verkoopadviseurs. Wij helpen je graag verder!
De Coco Ralph/Riviera 75 cm hoek loungeset 4-delig bestaat uit:
* 1 x Coco Ralph open bank rechts
* 1 x Coco Ralph open bank links
* 1 x Coco Ralph hoek module
* 1 x Lifestyle Riviera loungetafel 75 x 75 cm Eigenschappen Coco Ralph hoek loungeset
De Coco Ralph loungeserie is gemaakt van aluminium, rope en teakhout. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Dit beschermt het aluminium tegen roest en corrosie. Aluminium is licht van gewicht en tegelijk zeer stevig. De loungeset is grotendeels omspannen met rope. Rope kun je het beste typeren als ‘scheepstouw’, wat inhoudt dat het materiaal weersbestendig, onderhoudsarm en zeer kleurvast is. Verder is er op de armleuningen van de loungeset teak aangebracht. Teakhout zal na verloop van tijd natuurlijk vergrijzen. Als je dit proces wilt tegengaan, is het mogelijk om het teakhout op kleur te behouden met onze Garden Collections Teak Protector. Het teakhout is voorzien van een Indonesian Legal Wood keurmerk.
Eigenschappen Lifestyle Riviera loungetafel 75 x 75 cm
De Lifestyle Riviera loungetafel 75 x 75 cm is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. Het pootstel is gemaakt van 100% aluminium en voorzien van een sterke poedercoating in de kleur antraciet. Dit zorgt ervoor dat dit materiaal volledig weersbestendig is en het gehele jaar door buiten kan blijven staan. Het bovenblad is van teakhout. Teak hout is een harde houtsoort dat tegen weersinvloeden kan. Wel zal het hout gaan vergrijzen en lichte haarscheurtjes vertonen. Dit geeft het teak hout dan ook zijn natuurlijke charme. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de loungetafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungetafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de loungetafel volledig te laten vergrijzen, of op de kleur te behouden zoals de tafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!