Coco Ralph stoel-bank loungeset 5-delig
Coco Ralph stoel-bank loungeset 5-delig
3.527,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.527,00.2.639,00Huidige prijs is: €2.639,00. Meer informatie
Aanbieding!

Coco Ralph stoel-bank loungeset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.527,00.Huidige prijs is: €2.639,00.

-25%

Meer informatie

Coco Ralph 60/90 stoel-bank loungeset 5-delig
Ontdek jouw ultieme tuingevoel en kies voor de Coco Ralph stoel-bank loungeset. Een stoere loungeset met een uitdagend design. Bovendien voorzien van heerlijke kussens om jou het comfort te geven dat je verdient. Het vrolijke tafelsetje zorgt voor een sprankelende beleving en draagt verder bij aan het unieke karakter van de loungeset. Ga voor kwaliteit en gemak! Kom snel langs en laat je inspireren bij een Tuinmeubelshop Megastore in jouw regio!
De Coco Ralph 60/90 stoel-bank loungeset 5-delig bestaat uit:
* 2 x Coco Ralph lounge tuinstoel
* 1 x Coco Ralph lounge tuinbank 3-zits
* 1 x Coco Ralph teak loungetafel 90 cm
* 1 x Coco Ralph loungetafel 60 cm Eigenschappen Coco Ralph loungeserie
De Coco Ralph 3-zits lounge tuinbank en de twee loungestoelen zijn gemaakt van aluminium, rope en teakhout. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Dit beschermt het aluminium tegen roest en corrosie. Aluminium is licht van gewicht en tegelijk zeer stevig. De stoel is grotendeels omspannen met rope. Rope kun je het beste typeren als ‘scheepstouw’, wat inhoudt dat het materiaal weersbestendig, onderhoudsarm en zeer kleurvast is. Verder is er op de armleuningen van de stoel teak aangebracht. Teakhout zal na verloop van tijd natuurlijk vergrijzen. Als je dit proces wilt tegengaan, is het mogelijk om het teakhout op kleur te behouden met onze Garden Collections Teak Protector. Het teakhout is voorzien van een Indonesian Legal Wood keurmerk.
De Coco Ralph loungetafel 60 x 60 cm is gemaakt van aluminium en keramiek. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze poedercoating beschermt tegen roest- en corrosievorming. Het tafelblad is gemaakt van keramiek. Dit materiaal is krasbestendig, licht van gewicht, onderhoudsarm en hittebestendig. In de praktijk komt dit er op neer dat de tafel erg gebruiksvriendelijk is. Je houdt de tafel schoon met een sopje. Verder onderhoud is niet nodig.
De Coco Ralph loungetafel 90 x 90 cm is gemaakt van aluminum en teak. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze poedercoating gaat de vorming van roest en corrosie tegen en vormt een extra beschermingslaag tegen krasjes. Het tafelblad is gemaakt van teakhouten latjes. Teakhout is een zeer harde en stevige houtsoort. Het is afkomstig uit Indonesië, waar het wordt gekapt met het Indonesian Legal Wood keurmerk. Dit keurmerk garandeert een verantwoorde en duurzame houtkap. Teakhout zal na verloop van tijd natuurlijk vergrijzen. Dit proces versterkt het levendige en unieke karakter van de tafel. Om het vergrijzen tegen te gaan kun je ervoor kiezen om het hout te onderhouden met onze Garden Collections Teak Protector.