Coco Romeo/Rimini 60/75 cm hoek loungeset 5-delig
Coco Romeo/Rimini 60/75 cm hoek loungeset 5-delig
3.474,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.474,00.2.599,00Huidige prijs is: €2.599,00. Meer informatie
Aanbieding!

Coco Romeo/Rimini 60/75 cm hoek loungeset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.474,00.Huidige prijs is: €2.599,00.

-25%

Meer informatie

Coco Romeo/Rimini 60/75 cm hoek loungeset 5-delig
Ben je op zoek naar een modern loungeset waar je uren op kunt ontspannen? Dan is de Coco Romeo hoek loungeset in combinatie met de Lifestyle Rimini loungetafels wat voor jou. De Coco Romeo hoek loungeset is gemaakt van rope en aluminium en past, door de kleur en het aluminium, perfect bij de Lifestyle Rimini loungetafels. Door de Lifestyle Rimini loungetafels heb je genoeg ruimte voor heerlijke hapjes en verfrissende drankjes voor de 5 personen die plaats kunnen nemen op de Coco Romeo hoek loungeset. Je kunt ook jouw eigen loungeset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem hiervoor gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij helpen je graag!
De Coco Romeo/Rimini 75/60 cm hoek loungeset 5-delig bestaat uit:
* 1 x Coco Romeo open bank rechts
* 1 x Coco Romeo open bank links
* 1 x Coco Romeo hoek module
* 1 x Lifestyle Rimini loungetafel 75 cm
* 1 x Lifestyle Rimini loungetafel 60 cm Eigenschappen Coco Romeo hoek loungeset
De Coco Romeo loungeserie heeft een opvallende rope-omspanning en dat geeft de loungeserie een unieke uitstraling. Binnen de collectie van Tuinmeubelshop wordt gebruik gemaakt van speciaal ontwikkeld polyester touw, dat bestand is tegen de uitdagingen van buitengebruik. Tijdens het productieproces wordt het touw maximaal opgerekt, waardoor het zit- en ruggedeelte altijd perfect op spanning blijft. Dit resulteert in een subliem zitcomfort, waar je optimaal van kunt genieten. Het rope biedt niet alleen aangenaam zitgemak, maar heeft ook praktische voordelen, zoals onderhoudsgemak. Het is kleurvast en de speciale coating zorgt ervoor dat het snel droogt. Schoonmaken is een fluitje van een cent met groene zeep of de handige Multi Surface cleaner van Garden Collections. Het frame van de Coco Romeo loungeserie is vervaardigd van aluminium met een duurzame poedercoating. Deze hoogwaardige afwerking beschermt de bank en stoelen optimaal, waardoor deze het hele jaar door stralend buiten kunnen staan.
Eigenschappen Lifestyle Rimini loungetafel 75 cm & 60 cm
De Lifestyle Rimini loungetafel is gemaakt van duurzaam aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn dat het materiaal licht van gewicht en volledig weersbestendig is. Het aluminium is behandeld met een poedercoating. Dit vormt een harde beschermlaag welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht. Het resultaat is een optimaal gebruiksgemak en weinig onderhoud.