Garden Collections Toronto stoel-loungeset naturel 5-delig
Garden Collections Toronto stoel-loungeset naturel 5-delig

Garden Collections Toronto stoel-loungeset naturel 5-delig

889,00

Meer informatie

Garden Collections Toronto stoel-loungeset naturel 5-delig
Kies voor een veelzijdige en robuuste loungeset met de Garden Collections Toronto loungeserie! In deze opstelling met vier royale loungestoelen en een praktische, hoge dining loungetafel. Met de landelijke naturelkleur is deze setcombinatie prachtig te combineren met een natuurtuin of bijvoorbeeld een houten overkapping. Je zitcomfort is gegarandeerd met de heerlijke, zachte kussens. Je hoeft alleen nog maar je ogen te sluiten en te relaxen. Wil je een voorproefje? Bezoek dan een Tuinmeubelshop Megastore bij jou in de buurt!
De Garden Collections Toronto stoel-loungeset naturel 5-delig bestaat uit:
* 4 x Garden Collections Toronto loungestoel naturel
* 1 x Garden Collections Toronto high dining loungetafel naturel Eigenschappen Garden Collections Toronto stoel-loungeset naturel 5-delig
De elementen uit de Toronto-serie hebben een aluminium frame omspannen met een stevige vlechtwerkdraad. Het aluminium is lichtgewicht, erg stevig en kan niet roesten. De half ronde draad die bij deze serie is gebruikt, is door en door gekleurd. De producten uit de Toronto serie hebben prachtige aluminium pootjes die het geheel een luxe uitstraling geven. De Toronto loungetafel heeft een polywood top: dit is een volkunststof product met het uiterlijk en de structuur van hout. De polywood planken zijn door en door gekleurd. De kussens van de Toronto serie zijn dik en stevig, zodat je hierop heerlijk zit. De kussens zijn voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat de kussens water- en vuilafstotend zijn. Deze coating zorgt er ook voor dat de kussens niet tot nauwelijks verkleuren. De kussenhoezen zijn voorzien van een rits, zodat je deze koud kunt wassen wanneer dit nodig is.