Lifestyle Club/Pacific 45/60 cm hoek loungeset 5-delig
Lifestyle Club/Pacific 45/60 cm hoek loungeset 5-delig
3.239,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.239,00.1.879,00Huidige prijs is: €1.879,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Club/Pacific 45/60 cm hoek loungeset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.239,00.Huidige prijs is: €1.879,00.

-42%

Meer informatie

Lifestyle Club/Pacific 45/60 hoek loungeset 5-delig
Zet de toon deze zomer met de krachtige en elegante Lifestyle Club/Pacific loungeset. Dit pronkstuk combineert uitzonderlijk comfort met een superieur design, waardoor je niet alleen van een verfraaide tuin geniet, maar ook van ultieme ontspanning in je eigen buitenparadijs. De veelzijdigheid van deze loungeset, die verkrijgbaar is in een reeks verschillende opstellingen, geeft je de mogelijkheid om je tuin precies zo in te richten als jij wilt. Twijfel je nog over de perfecte opstelling? Je kunt ook jouw eigen loungeset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Club/Pacific 45/60 hoek loungeset 5-delig bestaat uit:
* 1 x Lifestyle Club open bank rechts
* 1 x Lifestyle Club open bank links
* 1 x Lifestyle Club hoekmodule
* 1 x Coco Pacific loungetafel 60 cm
* 1 x Coco Pacific loungetafel 45 cm Eigenschappen Lifestyle Club hoek loungeset
De Lifestyle Club hoek loungeset is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit zorgt voor een sterke combinatie van stevigheid en een licht gewicht. Dankzij een dubbele poedercoating is er van roestvorming geen sprake. De kussens zijn van premium kwaliteitstof en hebben een stevige vulling. De kussenhoezen zijn behandeld met een textielprotector waardoor ze water- en vuilafstotend zijn. De hoes is afritsbaar en uitwasbaar. Houdt er hierbij wel rekening dat de kussens na het wassen opnieuw behandeld moeten worden met een textielprotector. Het teakhout van de loungeset is hard, duurzaam en robuust. Teakhout blinkt hierbij uit ten opzichte van andere houtsoorten. Teakhout zal na verloop van tijd gaan verkleuren naar een mooie, natuurlijke grijstint. Dit versterkt het stoere buitenkarakter van je tuinmeubelen. Mocht je de originele houtskleur willen behouden, is het mogelijk om het hout tweemaal per jaar te onderhouden met onze Garden Collections teakprotector.
Eigenschappen Coco Pacific loungetafel 45 cm & 60 cm
De Coco Pacific loungetafel is gemaakt van aluminium met een poedercoating. Dit houdt in dat er op het frame poederdeeltjes zijn aangebracht, die verhit zijn in een oven, hierdoor wordt de poeder vloeibaar. Vervolgens wordt het stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en zeer duurzame coating voor op de loungetafel. Door de poedercoating is de loungetafel kras- en weersbestendig. De loungetafel is onderhoudsvrij en kan het gehele jaar buiten blijven staan. De Coco Pacific loungetafel is beschikbaar in drie verschillende maten en kunnen ook samen gecombineerd worden.