Lifestyle Club/Rimini 75 cm hoek loungeset 4-delig
Lifestyle Club/Rimini 75 cm hoek loungeset 4-delig
3.187,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.187,00.1.839,00Huidige prijs is: €1.839,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Club/Rimini 75 cm hoek loungeset 4-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.187,00.Huidige prijs is: €1.839,00.

-42%

Meer informatie

Lifestyle Club/Rimini 75 cm hoek loungeset 4-delig
Ga voor een gouden combinatie van comfort, design en duurzaamheid met de stijlvolle Lifestyle Club hoek loungebank en de ronde Rimini loungetafel. Deze stoere loungeset biedt jou rust, ontspanning én een mooiere tuin. Want dat ‘ie er heel gaaf uitziet moge duidelijk zijn! Met deze loungeset geniet jij van warme dagen en zwoele avonden met vrienden, of gewoon alleen. De stijlvolle teakplateaus geven de Club loungeset bovendien een flair van charme en elegantie. Je kunt ook jouw eigen loungeset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Club/Rimini 75 cm hoek loungeset 4-delig bestaat uit:
* 1 x Lifestyle Club open bank rechts
* 1 x Lifestyle Club open bank links
* 1 x Lifestyle Club hoek module
* 1 x Lifestyle Rimini loungetafel 75 cm Eigenschappen Lifestyle Club hoek loungeset
De Lifestyle Club hoek loungeset is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit zorgt voor een sterke combinatie van stevigheid en een licht gewicht. Dankzij een dubbele poedercoating is er van roestvorming geen sprake. De kussens zijn van premium kwaliteitstof en hebben een stevige vulling. De kussenhoezen zijn behandeld met een textielprotector waardoor ze water- en vuilafstotend zijn. De hoes is afritsbaar en uitwasbaar. Houdt er hierbij wel rekening dat de kussens na het wassen opnieuw behandeld moeten worden met een textielprotector. Het teakhout van de loungeset is hard, duurzaam en robuust. Teakhout blinkt hierbij uit ten opzichte van andere houtsoorten. Teakhout zal na verloop van tijd gaan verkleuren naar een mooie, natuurlijke grijstint. Dit versterkt het stoere buitenkarakter van je tuinmeubelen. Mocht je de originele houtskleur willen behouden, is het mogelijk om het hout tweemaal per jaar te onderhouden met onze Garden Collections teakprotector.
Eigenschappen Lifestyle Rimini loungetafel 75 cm
De Lifestyle Rimini loungetafel is gemaakt van duurzaam aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn dat het materiaal licht van gewicht en volledig weersbestendig is. Het aluminium is behandeld met een poedercoating. Dit vormt een harde beschermlaag welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht. Het resultaat is een optimaal gebruiksgemak en weinig onderhoud.