Lifestyle Ravalla/Seaside 90 cm hoek loungeset 4-delig
Lifestyle Ravalla/Seaside 90 cm hoek loungeset 4-delig
3.597,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.597,00.2.749,00Huidige prijs is: €2.749,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Ravalla/Seaside 90 cm hoek loungeset 4-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.597,00.Huidige prijs is: €2.749,00.

-24%

Meer informatie

Lifestyle Ravalla/Seaside 95 cm hoek loungeset 4-delig 
Een exclusieve loungeset op het terras, waar je heerlijk in kunt ontspannen? Dat kan uitstekend in de Lifesyle Ravalla loungeset in combinatie met de Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 95 x 95 cm. Het unieke ontwerp maakt de loungeset tot een eye-cather in je tuin. De overheerlijke kussens zorgen voor een uitstekend zitcomfort. Daarnaast geeft de Lifestyle Seaside vuurtafel een sfeervolle buitenbeleving. Heerlijk voor de lange zomeravonden! Je kunt ook je eigen loungeset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!   
De Lifestyle Ravalla/Seaside 95 cm hoek loungeset 4-delig bestaat uit: 
* 1 x Lifestyle Ravalla open bank rechts wit 
* 1 x Lifestyle Ravalla open bank links wit 
* 1 x Lifestyle Ravalla hoek module wit 
* 1 x Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 95 x 95 cm wit Eigenschappen Lifestyle Ravalla hoek loungeset 
Door de keuze voor de combinatie van aluminium en teakhout heeft de Lifestyle Ravalla loungeset een warme en unieke uitstraling. Het aluminium wordt al jaren gebruikt in de tuinmeubelbranche en is de afgelopen jaren zeer populair geworden. Het gepoedercoate aluminium maakt het frame licht van gewicht, waardoor je de loungeset gemakkelijk kunt verplaatsen. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht en dit wordt verhit in een oven. Tijdens het proces worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, dan stroperig en tenslotte is het uitgehard tot een mooie, duurzame coating op het frame van de loungeset. Het teakhout is op een duurzame manier vervaardigd en kan het hele jaar buiten blijven staan. Het teakhout zal na verloop van tijd vergrijzen, ook kan het zijn dat er kleine haarscheurtjes ontstaan. Dit komt omdat het materiaal leeft en zich aanpast aan de temperatuur. Mocht je de natuurlijke kleur willen behouden, dan hebben we van het merk Garden Collections verschillende soorten onderhoudsproducten beschikbaar.   
Eigenschappen Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 95 x 95 cm 
De Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 95 x 95 cm is een unieke tuintafel die een sfeervolle uitstraling geeft. De ingebouwde haard zorgt voor warmte en gezelligheid. De loungetafel is gemaakt van aluminium en duurzaam teakhout. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De loungetafel is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De loungetafel is voorzien van het Indonesion Legal Wood®, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de loungetafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. De ingebouwde haard kan eenvoudig worden aangesloten op een gasfles. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.