Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 92 cm
Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 92 cm
799,00 649,00 Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 92 cm

649,00

-19%

Meer informatie

Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 92 cm
Ben je op zoek naar een tuintafel met een houtlook die toch onderhoudsvriendelijk is? Dan is de Lifestyle Valley dining tuintafel zeker iets voor jou. Deze tuintafel bestaat namelijk uit een strak vormgegeven, aluminium frame en een polywoord blad. De combinatie van deze materialen zorgen ervoor dat de tuintafel het hele jaar buiten kan blijven staan. De polywood latten hebben een natuurlijke houtlook waardoor jouw tuin een sfeervolle uitstraling krijgt. Verder biedt deze tuintafel plaats aan maar liefst 6 tot 8 personen.
Eigenschappen Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 92 cm
De Lifestyle Valley dining tuintafel bestaat uit aluminium en polywood. Aluminium heeft als voordelen dat het sterk, lichtgewicht en volledig weerbestendig is. Daarbij is het frame voorzien van een sterke duurzame poedercoating dit is tijdens het productieproces door middel van hitte aangebracht. Door deze poedercoating kan het aluminium onder andere niet gaan roesten.
Polywood is een samenstelling van kunststof, wat dus ook een weersbestendig materiaal is. Het polywood heeft een houtstructuur wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De combinatie van het grijze polywood en het antraciet-kleurige aluminium zorgt voor een prachtig geheel wat mooi aansluit op jouw terras. De Lifestyle Valley dining tuintafel 240 cm kan het gehele jaar door buiten blijven staan. Wanneer u het polywood tafelblad extra wilt beschermen kunt u het beste de polywood protector en de polywood cleaner gebruiken. Deze producten verlengen de levensduur van het materiaal en zorgen ervoor dat het vuil niet in de tafel kan trekken waardoor vlekken worden voorkomen. Zoek je meer informatie over het optimaal beschermen van deze tuintafel? Kom langs in één van onze megastores of neem contact met ons op. Wij staan je graag bij met advies en tips over onze producten.