Santika Levante hoek loungeset 7-delig
Santika Levante hoek loungeset 7-delig
5.418,00 Oorspronkelijke prijs was: €5.418,00.2.509,00Huidige prijs is: €2.509,00. Meer informatie
Aanbieding!

Santika Levante hoek loungeset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €5.418,00.Huidige prijs is: €2.509,00.

-54%

Meer informatie

Santika Levante hoek loungeset 7-delig
Op zoek naar een eigentijds loungeset met tegelijk een landelijke uitstraling? Kijk dan eens naar de Santika Levante hoek loungeset. Stel dit mooie loungeset samen zoals jij dat wilt. De combinatie van teakhout met aluminium accenten geeft dit loungeset zijn moderne gezicht. Geniet van de extra dikke kussens die met deze hoekset worden meegeleverd. De royale kussens bieden een ultiem zitcomfort. Ben je al warm geworden en wil je zelf de praktijk ervaren? Kom dan snel langs in één van onze megastores of neem contact op met één van onze online medewerkers. Wij helpen je graag verder!
De Santika Levante hoek loungeset 7-delig bestaat uit:
* 3x Santika Levante hoekmodule
* 2x Santika Levante middenmodule
* 1x Santika Levante lounge/sidetable
* 1x Santika Levante kussen voor lounge/sidetable Eigenschappen Santika Levante hoek loungeset 7-delig
De Santika Levante loungeserie wordt gekenmerkt door een luxueuze uitstraling en ultiem zitcomfort. De loungeset is gemaakt van teakhout. Dit is een erg duurzame houtsoort en is bijzonder populair binnen de tuinmeubelbranche. De Santika Levante hoek-loungeset is bewerkt met een greywash behandeling. Dit leidt tot de typerende, stoere look. Na verloop van tijd zal de Santika Levante loungeset gaan vergrijzen. Dit geeft de loungeset een natuurlijke uitstraling. Het is echter ook mogelijk om de bruine houtkleur te behouden en zo een moderne look te garanderen in je tuin. Hiervoor gebruik je de Garden Collections Teak Protector die eveneens bij Tuinmeubelshop verkrijgbaar is. De Santika Levante loungeset is op de hoeken strak afgewerkt met aluminium blokken. Aluminium biedt veel voordelen. Zo is het onderhoudsarm en kan het materiaal niet roesten.
De loungeset is verder voorzien van een luxe kussenpakket. Deze kussens zijn goed gevuld en bieden dat ultieme relaxgevoel waar je naar op zoek bent. Er is gebruik gemaakt van het premium kwaliteitsmerk Sunproof, één van de meest hoogwaardige stoffenleveranciers op de markt. Belangrijk detail is dat deze kussenstof erg weerbaar is tegen regen en zonneschijn. De kussenhoezen zijn af te ritsen en (koud) wasbaar. Het is belangrijk dat u de kussens hierna opnieuw behandelt met Garden Collections Textiel Protector. Wanneer u de kussens niet gebruikt raden we aan om ze op een droge en goed geventileerde plek te bewaren. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!