Santika Levante platform loungeset 5-delig
Santika Levante platform loungeset 5-delig
3.394,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.394,00.1.759,00Huidige prijs is: €1.759,00. Meer informatie
Aanbieding!

Santika Levante platform loungeset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.394,00.Huidige prijs is: €1.759,00.

-48%

Meer informatie

Santika Levante platform loungeset 5-delig
In alle rust genieten van het buitenleven doe je in de prachtig afgewerkte Santika Levante platform 6-delige loungeset. De Levante loungebank is gemaakt van stevig teakhout. Teakhout is bijzonder duurzaam en ademt rust en kalmte in de tuin of overkapping. De platforms beide zijden maken het makkelijk om een hapje en een drankje dicht bij de hand te hebben. De Santika Levante platform loungeset is door de aluminium afwerking in de rugleuning erg modern en eigentijds. Ontspannen is geen probleem door het luxe kussenpakket. Dankzij de lekker dikgevulde kussens heb je een uitstekend zitcomfort. Ben je benieuwd naar de praktijk? Kom dan snel koffie drinken in een van onze Tuinmeubelshop Megastores. Onze medewerkers helpen je graag verder.
De Santika Levante 5-delige platform loungeset bestaat uit:
* 2x Santika Levante lounge/side table
* 2x Santika Levante middenmodule
* 1x Santika Levante hoekmodule Eigenschappen Santika Levante platform loungeset 5-delig
De Santika Levante 5-delige platform loungeset is gemaakt van duurzaam teakhout. Een belangrijke eigenschap van teakhout is dat het een zeer harde houtsoort is. Het is daarmee erg geschikt voor alle weersomstandigheden. Het teakhout dat wij gebruiken is voorzien van het Indonesian Legal Wood keurmerk. Dit garandeert een gezonde en verantwoorde manier van produceren. Het teakhout van de Santika Levante loungeserie is behandeld met een zogenaamde greywash. De greywash behandeling versterkt de natuurlijke uitstraling van de Levante loungebank. De Santika Levante 6-deligeplatform loungeset gaat na een tijdje grijs verkleuren. Als je juist een bruine kleur wilt behouden, kun je hiervoor de Garden Collections Teak Protector gebruiken. De Santika Levante loungeset is afgewerkt met aluminium details. Aluminium is makkelijk te onderhouden en roestvrij.
De kussenstof is gemaakt van Sunproof stof. Het hoogwaardige en premium Sunproof kwaliteitsmerk is bijzonder populair in de tuinmeubelbranche. Een belangrijk voordeel is de kleurvastheid en de sterk waterafstotende werking.