Santika Levante platform loungeset 6-delig
Santika Levante platform loungeset 6-delig
3.793,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.793,00.2.019,00Huidige prijs is: €2.019,00. Meer informatie
Aanbieding!

Santika Levante platform loungeset 6-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.793,00.Huidige prijs is: €2.019,00.

-47%

Meer informatie

Santika Levante platform loungeset 6-delig
Geniet optimaal van het buitenleven in de prachtig afgewerkte Santika Levante platform 6-delige loungeset. De Levante loungebank is gemaakt van massief teakhout. Teakhout is uiterst duurzaam en brengt een rustige en natuurlijke vibe in je tuin of overkapping. De platforms aan weerszijden maken het makkelijk om je drankje te stallen terwijl jij geniet van de zon. De Santika Levante platform loungeset is door de aluminium elementen in de rugleuning trendy en bij de tijd. Misschien wel het belangrijkst aan je loungebank is het zitcomfort. Dankzij de lekker dikgevulde kussens is dat zitcomfort maximaal gegarandeerd. Ben je benieuwd of ‘ie inderdaad zo lekker zit als wij zeggen? Kom het dan snel uitproberen in een van onze Tuinmeubelshop Megastores. We adviseren je graag en beantwoorden met liefde al je vragen.
De Santika Levante 6-delige platform loungeset bestaat uit:
* 3x Santika Levante lounge/side table
* 2x Santika Levante middenmodule
* 1 x Santika Levante hoekmodule Eigenschappen Santika Levante platform loungeset 6-delig
De Santika Levante 6-delige platform loungeset is gemaakt van duurzaam teakhout. Een belangrijke eigenschap van teakhout is dat het een zeer harde houtsoort is. Het is daarmee erg geschikt voor alle weersomstandigheden. Het teakhout dat wij gebruiken is voorzien van het Indonesian Legal Wood keurmerk. Dit garandeert een gezonde en verantwoorde manier van produceren. Het teakhout van de Santika Levante loungeserie is behandeld met een zogenaamde greywash. De greywash behandeling versterkt de natuurlijke uitstraling van de Levante loungebank. De Santika Levante 6-deligeplatform loungeset gaat na een tijdje grijs verkleuren. Als je juist een bruine kleur wilt behouden, kun je hiervoor de Garden Collections Teak Protector gebruiken. De Santika Levante loungeset is afgewerkt met aluminium details. Aluminium is makkelijk te onderhouden en roestvrij.
De kussenstof is gemaakt van Sunproof stof. Het hoogwaardige en premium Sunproof kwaliteitsmerk is bijzonder populair in de tuinmeubelbranche. Een belangrijk voordeel is de kleurvastheid en de sterk waterafstotende werking.