Santika Levante platform loungeset 8-delig
Santika Levante platform loungeset 8-delig
5.257,00 Oorspronkelijke prijs was: €5.257,00.2.819,00Huidige prijs is: €2.819,00. Meer informatie
Aanbieding!

Santika Levante platform loungeset 8-delig

Oorspronkelijke prijs was: €5.257,00.Huidige prijs is: €2.819,00.

-46%

Meer informatie

Santika Levante platform loungeset 8-delig
Een landelijke uitstraling zonder in te leveren op een moderne stijl. Dat is de Santika Levante platform loungeset 8-delig. Het stevige en hoogwaardige teakhout van de loungebank vormt een luchtige combinatie met de frisse kussens. De aluminium blokjes op de rugleuning versterken het hippe design van de Santika Levante loungeserie. Robuust en strak gaan hier hand in hand. De kussens hebben een stevige vulling en een degelijke afwerking. Dit leidt tot een fijn zitcomfort. Zo zal je probleemloos urenlang genieten in de zomerzon. Benieuwd naar onze opties? Bezoek dan snel een van onze Tuinmeubelshop Megastores.
Santika Levante platform loungeset 8-delig bestaat uit:
* 4x Santika Levante middenmodule
* 3x Santika Levante lounge/sidetable
* 1x Santika Levante hoekmodule Eigenschappen Santika Levante platform loungeset 8-delig
De Santika Levante loungeserie wordt gekenmerkt door een stoere en robuuste uitstraling. Het zitcomfort is uniek en biedt een heerlijk ontspannen gevoel. De loungeset bestaat uit massief teakhout. Dit is een erg duurzame houtsoort en bovendien erg gewild binnen de tuinmeubelbranche. De Santika Levante platform loungeset is bewerkt met een greywash. Dit versterkt de typerende look van natuurlijk teakhout. De Santika Levante platform loungeset 8-delig zal na verloop van tijd vergrijzen. Het is echter ook mogelijk om de bruine houtkleur te behouden en zo een moderne look te garanderen in je tuin. Gebruik hiervoor de Garden Collections Teak Protector. Deze kun je vinden in ons uitgebreide assortiment. De Santika Levante loungebank is verder afgewerkt met aluminium. Het voordeel van dit materiaal is dat het vrij is van onderhoud en niet kan roesten.
De kussenhoezen zijn van het gerenommeerde merk Sunproof. Belangrijk kenmerk van deze stof is dat het een grote waterafwerende werking heeft en dat ook zonlicht een minimale impact heeft. Heb je interesse in de Santika Levante serie of heb je andere vragen? Loop dan binnen in een van onze Megastores of neem contact met ons op!