4 seaons Palacio/Pacific 45 cm stoel-loungeset 3-delig
4 seaons Palacio/Pacific 45 cm stoel-loungeset 3-delig
1.830,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.830,00.1.529,00Huidige prijs is: €1.529,00. Meer informatie
Aanbieding!

4 seaons Palacio/Pacific 45 cm stoel-loungeset 3-delig

Oorspronkelijke prijs was: €1.830,00.Huidige prijs is: €1.529,00.

-16%

Meer informatie

4 Seasons Outdoor Palacio/Pacific 45 cm stoel-loungeset 3-delig
Creëer jouw eigen koninklijke plekje in de tuin met de ruim bemeten Palacio fauteuils in combinatie met de praktische Coco Pacific loungetafel. De stoelen voorzien in een geweldig comfort en laten jou helemaal wegdromen in je eigen tuin of overkapping! Het prachtige geweven rope laat deze bistro loungeset bovendien stralen, zodat jouw buitenplekje nóg mooier wordt. Kom het snel ervaren en uitproberen: bezoek een Tuinmeubelshop Megastore bij jou in de buurt en laat je inspireren!
De 4 Seasons Outdoor Palacio/Pacific 45 cm stoel-loungeset 3-delig bestaat uit:
* 2 x 4 Seasons Outdoor Palacio loungestoel
* 1 x Coco Pacific loungetafel 45 cm Eigenschappen 4 Seasons Outdoor Palacio loungestoel
De 4 Seasons Palacio loungeserie is vervaardigd van roestvast staal en rope. Voor beide materialen geldt dat ze 100% geschikt zijn voor het buitenleven en dat er een zeer minimaal onderhoud vereist is. De kussens zijn weersbestendig en voorzien van een Olefin kussenhoes. Resulterend in een hoge mate van kleurvastheid en vochtbestendigheid. 4 Seasons geeft standaard 5 jaar garantie op haar assortiment.
Eigenschappen Coco Pacific loungetafel 45 cm
De Coco Pacific loungetafel is gemaakt van duurzaam aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn dat het materiaal licht van gewicht is en volledig weersbestendig is. Het aluminium is vervolgens behandeld met een poedercoating. Dit vormt een harde beschermlaag welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht, en zorgt voor een optimaal gebruiksgemak. Er is ook een Pacific tafel in de maat 60 cm. Deze tafel is iets hoger en hierdoor kunnen de 2 tafels gedeeltelijk onder elkaar worden geschoven. Dit geeft een leuk en speels effect. Benieuwd naar de verschillende combinaties? Kom eens langs in één van onze megastores of neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!