Coco Lanai stoel - bank loungeset 3-delig
Coco Lanai stoel – bank loungeset 3-delig
2.265,00 1.699,00 Meer informatie
Aanbieding!

Coco Lanai stoel – bank loungeset 3-delig

1.699,00

-25%

Meer informatie

Coco Lanai stoel – bank loungeset 3-delig
Zoek je een loungeset die perfect aansluit op de trends van nu? Dan is de Coco Lanai loungeset set een aanrader! Dit is een mooie loungeset die bestaat uit een 2-zits loungebank en twee bijpassende loungestoelen. Dit loungeset is ontworpen naar de populaire combinatie van aluminium en grove wicker. Deze cappucino gekleurde, brede wicker draden geven het loungeset een natuurlijke en landelijke uitstraling. Het aluminium frame zorgt ervoor dat de loungeset toch ook een moderne, strakke look krijgt. Een mooie, unieke aanvulling voor in jouw tuin of op het terras!
Het Coco Lanai stoel – bank loungeset 3-delig bestaat uit:
2 x Coco Lanai lounge tuinstoel 1 x Coco Lanai lounge tuinbank 2-zits Eigenschappen Coco Lanai stoel – bank loungeset 3-delig
Het Coco Lanai loungeset bestaat uit een combinatie van wicker en aluminium. Het frame van het loungeset is gemaakt van antraciet aluminium, wat een poedercoating heeft. Deze duurzame poedercoat-beschermingslaag is tijdens het productieproces met behulp van hitte aangebracht. Dit wordt ook wel een elektrostatisch proces genoemd. Dit zorgt ervoor dat het aluminium niet gaat roesten en dat dit loungeset dus het hele jaar buiten kan blijven staan. De grove draden waar de arm- en rugleuning zijn vormgegeven zijn gemaakt van wicker. Ook dit is een kunststof soort wat tegen alle weersomstandigheden bestand is. Het wicker is een ronde grove draad en is tot de kern toe gekleurd. Dit houdt in dat de wicker zijn originele kleur behoudt, ook als dit wat lichte beschadigingen op loopt. Er verschijnt dan geen wit plekje op het wicker maar de originele kleur van het wicker. Ook de kussens van dit loungeset zijn gemaakt van speciale outdoor stof. Daarnaast zijn deze ook afritsbaar waardoor je ze altijd uit kunt wassen als dat nodig is. De kussens zijn tijdens de productie behandeld met een coating waardoor ze water- en vuilafstotend zijn. Ook zijn de kussens goed gevuld met hoogwaardige vulling waardoor je urenlang lekker op dit loungeset kunt genieten! Spreekt dit loungeset jou nu aan, maar ben je op zoek naar een 3-zits bank? Dan hebben we van deze serie ook nog de Coco Palm loungeset, misschien dat je hier nog een kijkje kunt nemen!