Coco Leonardo/Pacific 45-60 cm stoel-bank loungeset 5-delig
Coco Leonardo/Pacific 45-60 cm stoel-bank loungeset 5-delig
2.433,00 1.819,00 Meer informatie
Aanbieding!

Coco Leonardo/Pacific 45-60 cm stoel-bank loungeset 5-delig

1.819,00

-25%

Meer informatie

Coco Leonardo/Pacific 45-60 cm stoel-bank loungeset 5-delig
Verlekker je aan de prachtige uitstraling en dompel je onder in het comfort van de dikke tuinkussens. De Coco Leonardo/Pacific loungeset combinatie heeft het beste van beide! Het subtiel gevlochten wickerdraad in de kleur “off black” geeft enerzijds een vintage look maar is met de neutrale kleur ook eigentijds en tijdloos. De aluminium frames sluiten vervolgens weer mooi aan bij het gezellige Pacific tafelsetje. Het belangrijkste is uiteindelijk dat je in je tuin kunt genieten. En genieten doe je zeker, met dank aan de rijkgevulde zit- en rugkussens. Wil je liever zelf de praktijk komen ervaren? Bezoek dan een Tuinmeubelshop Megastore bij jou in de buurt. We adviseren je graag.
De Coco Leonardo/Pacific 45-60 cm stoel-bank loungeset 5-delig bestaat uit:
* 2 x Coco Leonardo lounge tuinstoel
* 1 x Coco Leonardo lounge tuinbank 2-zits
* 1 x Coco Pacific lounge tuintafel 60 cm
* 1 x Coco Pacific lounge tuintafel 45 cm Eigenschappen Coco Leonardo loungeserie
De Coco Leonardo lounge serie is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. De loungeset is gevlochten van kunststof wicker. Hierbij is gebruik gemaakt van een zogenaamde Mono-Core wicker, wat inhoudt dat de vlechtdraad door-en-door gekleurd is. Deze draadkwaliteit is gegarandeerd UV-bestendig, en kan hierdoor het gehele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast is het poostel gemaakt van duurzaam aluminium. Dit materiaal heeft als grote voordeel dat het roestvrij is, en hiermee bestand is tegen alle weersomstandigheden. Ook is het licht van gewicht, waardoor het tuinmeubel makkelijk te verplaatsen is. De Coco Leonardo serie combineert uitstekend met de bijpassende Pacific loungetafel. De rijk gevulde kussens zijn voorzien van een sterke stof welke voorzien is van een vuil en water werende coating. De Coco Leonardo lounge serie is makkelijk schoon te houden met een mild sopje.
Eigenschappen Coco Pacific loungetafelset 45-60
De Coco Pacific loungetafels zijn gemaakt van duurzaam aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn dat het materiaal licht van gewicht is en volledig weersbestendig is. Het aluminium is behandeld met een poedercoating. Dit vormt een harde beschermlaag welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht, en zorgt voor een optimaal gebruiksgemak.