Coco Nathan/Ralph 60/90 cm hoek loungeset 5-delig
Coco Nathan/Ralph 60/90 cm hoek loungeset 5-delig
3.393,00 2.539,00 Meer informatie
Aanbieding!

Coco Nathan/Ralph 60/90 cm hoek loungeset 5-delig

2.539,00

-25%

Meer informatie

Coco Nathan/Ralph 60/90 cm hoek loungeset 5-delig
Maak een slimme keuze met de Coco Nathan/Ralph loungeset combinatie. Want daarmee kies je niet alleen voor een lekkere zit, maar ook voor een hoogwaardig design met een uniek karakter. De royale kussens bieden jou je verdiende rust op warme zomeravonden. Het gevlochten wicker maakt deze loungeset divers en uniek. Kom snel langs in een van onze Tuinmeubelshop Megastores en ervaar het zelf.
De Coco Nathan/Ralph 60/90 cm hoek loungeset 5-delig bestaat uit:
* 1 x Coco Nathan open bank links
* 1 x Coco Nathan open bank rechts
* 1 x Coco Nathan hoekmodule
* 1 x Coco Ralph loungetafel 60 cm
* 1 x Coco Ralph loungetafel 90 cm Eigenschappen Coco Nathan hoek loungebank
De Coco Nathan loungeserie is gemaakt van duurzaam aluminium en wicker. Het aluminium is licht van gewicht, erg stevig en voorzien van een poedercoating. Dankzij deze poedercoating is de Coco Nathan loungeserie bestand tegen roest- en corrosievorming. Daarnaast vormt het een extra bescherming tegen krasjes. Het wicker is gemaakt van kunststof en is volledig weersbestendig. De zit- en rugkussens zijn water- en vuilafstotend. De hoes is eventueel uitwasbaar, mits op koude temperatuur. Voor eventueel onderhoud kun je je laten adviseren door onze verkoopadviseurs.
Coco Ralph loungetafel 60/90 cm
De Coco Ralph loungetafel 60 x 60 cm is gemaakt van aluminium en keramiek. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze poedercoating beschermt tegen roest- en corrosievorming. Het tafelblad is gemaakt van keramiek. Dit materiaal is krasbestendig, licht van gewicht, onderhoudsarm en hittebestendig. In de praktijk komt dit er op neer dat de tafel erg gebruiksvriendelijk is. Je houdt de tafel schoon met een sopje. Verder onderhoud is niet nodig.
De Coco Ralph loungetafel van 90 x 90 cm is gemaakt van aluminum en teak. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze poedercoating gaat de vorming van roest en corrosie tegen en vormt een extra beschermingslaag tegen krasjes. Het tafelblad is gemaakt van teakhouten latjes. Teakhout is een zeer harde en stevige houtsoort. Het is afkomstig uit Indonesië, waar het wordt gekapt met het Indonesian Legal Wood keurmerk. Dit keurmerk garandeert een verantwoorde en duurzame houtkap. Teakhout zal na verloop van tijd natuurlijk vergrijzen. Dit proces versterkt het levendige en unieke karakter van de tafel. Om het vergrijzen tegen te gaan kun je ervoor kiezen om het hout te onderhouden met onze Garden Collections Teak Protector.