Coco Nathan/Rimini hoek loungeset 4-delig
Coco Nathan/Rimini hoek loungeset 4-delig
2.727,00 2.039,00 Meer informatie
Aanbieding!

Coco Nathan/Rimini hoek loungeset 4-delig

2.039,00

-25%

Meer informatie

Coco Nathan/Rimini hoek loungeset 4-delig
Verfraai je overkapping of tuin met de Coco Nathan/Rimini hoek loungeset. Deze stijlvolle loungeset heeft een goed doordacht design en zit bovendien erg lekker. De stevige kussens geven precies de juiste ondersteuning. Of je nou gewoon even wilt relaxen, of juist met vrienden of familie je tijd wilt spenderen, de Coco Nathan loungebank biedt jou alles wat nodig is. De rechthoekige tafel gaat mooi op in de opstelling. Met deze tafel is er voor iedereen ruimte om zijn drankje te stallen. Kom snel langs in één van onze Megastores en laat je inspireren!
De Coco Nathan/Rimini hoek loungeset 4-delig bestaat uit:
* 1 x Coco Nathan open bank links
* 1 x Coco Nathan open bank rechts
* 1 x Coco Nathan hoekmodule
* 1 x Lifestyle Rimini loungetafel rechthoek Eigenschappen Coco Nathan hoek loungebank
De Coco Nathan loungeserie is gemaakt van duurzaam aluminium en wicker. Het aluminium is licht van gewicht, erg stevig en voorzien van een poedercoating. Dankzij deze poedercoating is de Coco Nathan loungeserie bestand tegen roest- en corrosievorming. Daarnaast vormt het een extra bescherming tegen krasjes. Het wicker is gemaakt van kunststof en is volledig weersbestendig. De zit- en rugkussens zijn water- en vuilafstotend. De hoes is eventueel uitwasbaar, mits op koude temperatuur. Voor eventueel onderhoud kun je je laten adviseren door onze verkoopadviseurs.
Eigenschappen Lifestyle Rimini loungetafel rechthoek
De Lifestyle Rimini loungetafel is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig aluminium. Aluminium mag het hele jaar in de buitenlucht blijven en is licht van gewicht. De Rimini loungetafel is dus zeer eenvoudig op te tillen. Het aluminium is behandeld met een poedercoating. Dit vormt een harde beschermlaag welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht. Het resultaat is optimaal gebruiksgemak en weinig onderhoud.