Coco Ralph hoek loungeset 5-delig
Coco Ralph hoek loungeset 5-delig
3.534,00 2.649,00 Meer informatie
Aanbieding!

Coco Ralph hoek loungeset 5-delig

2.649,00

-25%

Meer informatie

Coco Ralph/Ralph 90/60 cm hoek loungeset 5-delig
Ben jij op zoek naar een modern loungeset waarin je maximaal kunt ontspannen? Neem dan eens een kijkje naar de Coco Ralph hoek loungeset in combinatie met de Coco Ralph loungetafels, in de maat 60 x 60 cm en 90 x 90 cm. Door de combinatie van verschillende materialen past deze loungeset in elke tuin. Door het gebruik van teakhout krijgt de loungeset een natuurlijke look. Het aluminium in combinatie met het rope zorgt voor een stoere look. Het keramiek bij de Coco Ralph loungetafel 60 x 60 cm zet de puntjes op de i. Ben je benieuwd naar hoe dit loungeset er in het echt uitziet of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij helpen je graag!
De Coco Ralph/Ralph 90/60 cm hoek loungeset 5-delig bestaat uit:
* 1 x Coco Ralph open bank rechts
* 1 x Coco Ralph open bank links
* 1 x Coco Ralph hoek module
* 1 x Coco Ralph loungetafel 90 x 90 cm
* 1 x Coco Ralph loungetafel 60 x 60 cm Eigenschappen Coco Ralph hoek loungeset
De Coco Ralph loungeserie is gemaakt van aluminium, rope en teakhout. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Dit beschermt het aluminium tegen roest en corrosie. Aluminium is licht van gewicht en tegelijk zeer stevig. De loungeset is grotendeels omspannen met rope. Rope kun je het beste typeren als ‘scheepstouw’, wat inhoudt dat het materiaal weersbestendig, onderhoudsarm en zeer kleurvast is. Verder is er op de armleuningen van de loungeset teak aangebracht. Teakhout zal na verloop van tijd natuurlijk vergrijzen. Als je dit proces wilt tegengaan, is het mogelijk om het teakhout op kleur te behouden met onze Garden Collections Teak Protector. Het teakhout is voorzien van een Indonesian Legal Wood keurmerk.
Eigenschappen Coco Ralph loungetafel 90 x 90 cm
De Coco Ralph loungetafel van 90 x 90 cm is gemaakt van aluminum en teak. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze poedercoating gaat de vorming van roest en corrosie tegen en vormt een extra beschermingslaag tegen krasjes. Het tafelblad is gemaakt van teakhouten latjes. Teakhout is een zeer harde en stevige houtsoort. Het is afkomstig uit Indonesië, waar het wordt gekapt met het Indonesian Legal Wood keurmerk. Dit keurmerk garandeert een verantwoorde en duurzame houtkap. Teakhout zal na verloop van tijd natuurlijk vergrijzen. Dit proces versterkt het levendige en unieke karakter van de tafel. Om het vergrijzen tegen te gaan kun je ervoor kiezen om het hout te onderhouden met onze Garden Collections Teak Protector.
Eigenschappen Coco Ralph loungetafel 60 x 60 cm
De Coco Ralph loungetafel is gemaakt van aluminium en keramiek. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze poedercoating beschermt tegen roest- en corrosievorming. Het tafelblad is gemaakt van keramiek. Dit materiaal is krasbestendig, licht van gewicht, onderhoudsarm en hittebestendig. In de praktijk komt dit er op neer dat de tafel erg gebruiksvriendelijk is. Je houdt de tafel schoon met een sopje. Verder onderhoud is niet nodig.