Coco Ralph/Ralph 60 cm hoek loungeset 5-delig
Coco Ralph/Ralph 60 cm hoek loungeset 5-delig
3.467,00 2.599,00 Meer informatie
Aanbieding!

Coco Ralph/Ralph 60 cm hoek loungeset 5-delig

2.599,00

-25%

Meer informatie

Coco Ralph/Ralph 60 cm hoek loungeset 5-delig
De Coco Ralph hoek loungeset in combinatie met de Coco Ralph loungetafel 60 x 60 cm maakt van jouw achtertuin één van jouw favoriete plekjes thuis. De stijlvolle hoek loungeset is uniek in zijnsoort. Zo is er gebruikt gemaakt van maar liefst drie verschillende materialen om tot een geweldige hoek loungeset te komen: sterk rope, modern aluminium en warm teakhout. Doordat de Coco Ralph loungetafel 60 x 60 cm een blad heeft van keramiek maakt dat het hele plaatje af. Heb je nog vragen of wil je deze loungeset in het echt zien? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij helpen je graag aan een loungeset naar jouw smaak!
De Coco Ralph/Ralph 60 cm hoek loungeset 5-delig bestaat uit:
* 1 x Coco Ralph open bank rechts
* 1 x Coco Ralph open bank links
* 1 x Coco Ralph hoek module
* 1 x Coco Ralph midden module
* 1 x Coco Ralph loungetafel 60 x 60 cm Eigenschappen Coco Ralph hoek loungeset
De Coco Ralph loungeserie is gemaakt van aluminium, rope en teakhout. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Dit beschermt het aluminium tegen roest en corrosie. Aluminium is licht van gewicht en tegelijk zeer stevig. De loungeset is grotendeels omspannen met rope. Rope kun je het beste typeren als ‘scheepstouw’, wat inhoudt dat het materiaal weersbestendig, onderhoudsarm en zeer kleurvast is. Verder is er op de armleuningen van de loungeset teak aangebracht. Teakhout zal na verloop van tijd natuurlijk vergrijzen. Als je dit proces wilt tegengaan, is het mogelijk om het teakhout op kleur te behouden met onze Garden Collections Teak Protector. Het teakhout is voorzien van een Indonesian Legal Wood keurmerk.
Eigenschappen Coco Ralph loungetafel 60 x 60 cm
De Coco Ralph loungetafel is gemaakt van aluminium en keramiek. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze poedercoating beschermt tegen roest- en corrosievorming. Het tafelblad is gemaakt van keramiek. Dit materiaal is krasbestendig, licht van gewicht, onderhoudsarm en hittebestendig. In de praktijk komt dit er op neer dat de tafel erg gebruiksvriendelijk is. Je houdt de tafel schoon met een sopje. Verder onderhoud is niet nodig.