Coco Ralph/Rimini 60/75 cm hoek loungeset 6-delig
Coco Ralph/Rimini 60/75 cm hoek loungeset 6-delig
3.519,00 2.639,00 Meer informatie
Aanbieding!

Coco Ralph/Rimini 60/75 cm hoek loungeset 6-delig

2.639,00

-25%

Meer informatie

Coco Ralph/Rimini 60/75 cm hoek loungeset 6-delig
De Coco Ralph hoek loungeset vormt een unieke combinatie van een aluminium frame, rope rugleuningen en teakhouten armleuning. Op deze manier ontstaat een modern loungeset met een stoere uitstraling. Door de combinatie met de verschillen materialen past de Coco Ralph loungeset uitstekend op ieder terras. Deze setcombinatie wordt geleverd met de Lifestyle Rimini loungetafel 60 cm en de Lifestyle Rimini loungetafel 75 cm. Dit is een loungetafelset van 2 ronde aluminium loungetafel die mooi bij de Coco Ralph loungeset combineert. Het aluminium bovenblad is bovendien erg praktisch in het gebruik en is onderhoudsvrij. De populaire loungeserie is bovendien uitgevoerd met rijk gevulde zit- en rugkussens, wat zorgt voor een geweldig zitcomfort. Wil je meer weten over Coco Ralph hoek loungeset in combinatie met de Lifestyle Rimini loungetafels? Neem dan contact met ons op via chat, mail of telefoon of bezoek één van onze megastores. Wij helpen je graag verder.
De Coco Ralph/Rimini 60/75 cm hoek loungeset 6-delig bestaat uit:
* 1 x Coco Ralph open bank rechts
* 1 x Coco Ralph open bank links
* 1 x Coco Ralph hoek module
* 1 x Coco Ralph midden module
* 1 x Lifestyle Rimini loungetafel 60 cm
* 1 x Lifestyle Rimini loungetafel 75 cm Eigenschappen Coco Ralph hoek loungeset
De Coco Ralph loungeserie is gemaakt van aluminium, rope en teakhout. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Dit beschermt het aluminium tegen roest en corrosie. Aluminium is licht van gewicht en tegelijk zeer stevig. De loungeset is grotendeels omspannen met rope. Rope kun je het beste typeren als ‘scheepstouw’, wat inhoudt dat het materiaal weersbestendig, onderhoudsarm en zeer kleurvast is. Verder is er op de armleuningen van de loungeset teak aangebracht. Teakhout zal na verloop van tijd natuurlijk vergrijzen. Als je dit proces wilt tegengaan, is het mogelijk om het teakhout op kleur te behouden met onze Garden Collections Teak Protector. Het teakhout is voorzien van een Indonesian Legal Wood keurmerk.
Eigenschappen Lifestyle Rimini loungetafel 60 en 75 cm
De Lifestyle Rimini loungetafel is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig aluminium. Aluminium mag het hele jaar in de buitenlucht blijven en is licht van gewicht. De Rimini loungetafel is dus zeer eenvoudig op te tillen. Het aluminium is behandeld met een poedercoating. Dit vormt een harde beschermlaag welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht. Het resultaat is optimaal gebruiksgemak en weinig onderhoud.