Coco Ralph/Riviera 120 cm hoek loungeset 5-delig
Coco Ralph/Riviera 120 cm hoek loungeset 5-delig
3.600,00 2.699,00 Meer informatie
Aanbieding!

Coco Ralph/Riviera 120 cm hoek loungeset 5-delig

2.699,00

-25%

Meer informatie

Coco Ralph/Riviera 120 cm hoek loungeset 5-delig
Ben je op zoek naar een loungeset dat geschikt is voor elke achtertuin? Dan is de Coco Ralph hoek loungeset in combinatie met de Lifestyle Riviera loungetafel 120 x 75 cm een echte aanrader! De Coco Ralph hoek loungeset is gemaakt van aluminium, teakhout en rope. De loungeset is uitgevoerd met extra rijk gevulde zit- en rugkussens en dat zorgt voor optimaal zitcomfort. De Lifestyle Riviera loungetafel is gemaakt van aluminium en teakhout. Dit zorgt voor de perfecte match met de Coco Ralph hoek loungeset en geeft een luxe, maar natuurlijke uitstraling. Je kunt ook jouw eigen loungeset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem hiervoor contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij helpen je graag!
De Coco Ralph/Riviera 120 cm hoek loungeset bestaat uit:
* 1 x Coco Ralph open bank rechts
* 1 x Coco Ralph open bank links
* 1 x Coco Ralph hoek module
* 1 x Coco Ralph midden module
* 1 x Lifestyle Riviera loungetafel 120 x 75 cm Eigenschappen Coco Ralph hoek loungeset
De Coco Ralph loungeserie is gemaakt van aluminium, rope en teakhout. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Dit beschermt het aluminium tegen roest en corrosie. Aluminium is licht van gewicht en tegelijk zeer stevig. De loungeset is grotendeels omspannen met rope. Rope kun je het beste typeren als ‘scheepstouw’, wat inhoudt dat het materiaal weersbestendig, onderhoudsarm en zeer kleurvast is. Verder is er op de armleuningen van de loungeset teak aangebracht. Teakhout zal na verloop van tijd natuurlijk vergrijzen. Als je dit proces wilt tegengaan, is het mogelijk om het teakhout op kleur te behouden met onze Garden Collections Teak Protector. Het teakhout is voorzien van een Indonesian Legal Wood keurmerk.
Eigenschappen Lifestyle Rivera loungetafel 120 x 75 cm
De Lifestyle Riviera loungetafel 120 x 75 cm is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. Het pootstel is gemaakt van 100% aluminium en voorzien van een sterke poedercoating in de kleur antraciet. Dit zorgt ervoor dat dit materiaal volledig weersbestendig is en het gehele jaar door buiten kan blijven staan. Het bovenblad is van teakhout. Teakhout is een harde houtsoort dat tegen weersinvloeden kan. Wel zal het hout gaan vergrijzen en lichte haarscheurtjes vertonen. Dit geeft het teakhout dan ook zijn natuurlijke charme. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de loungetafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungetafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de loungetafel volledig te laten vergrijzen, of op de kleur te behouden zoals de tafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!