Coco Ralph/Westfield hoek loungeset 6-delig
Coco Ralph/Westfield hoek loungeset 6-delig
3.733,00 2.799,00 Meer informatie
Aanbieding!

Coco Ralph/Westfield hoek loungeset 6-delig

2.799,00

-25%

Meer informatie

Coco Ralph/Westfield hoek loungeset 5-delig
Op zoek naar een royale hoek loungeset om in te loungen? Dan is de Coco Ralph hoek loungeset in combinatie met de Lifestyle Westfield loungetafelset zeker geschikt! De moderne loungeset heeft een stoere uitstraling en biedt ruimte, voor 6 personen, om languit te relaxen. De moderne vormgeving en de comfortabele kussens maken dit een loungeset om in weg te dromen. Heb je nog vragen over de Coco Ralph/Westfield hoek loungeset of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze 12 megastores.
De Coco Ralph/Westfield hoek loungeset 5-delig bestaat uit:
* 1 x Coco Ralph open bank rechts
* 1 x Coco Ralph open bank links
* 1 x Coco Ralph hoek module
* 1 x Coco Ralph midden module
* 1 x Lifestyle Westfield loungetafelset 2-delig Eigenschappen Coco Ralph hoek loungeset
De Coco Ralph loungeserie is gemaakt van aluminium, rope en teakhout. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Dit beschermt het aluminium tegen roest en corrosie. Aluminium is licht van gewicht en tegelijk zeer stevig. De loungeset is grotendeels omspannen met rope. Rope kun je het beste typeren als ‘scheepstouw’, wat inhoudt dat het materiaal weersbestendig, onderhoudsarm en zeer kleurvast is. Verder is er op de armleuningen van de loungeset teak aangebracht. Teakhout zal na verloop van tijd natuurlijk vergrijzen. Als je dit proces wilt tegengaan, is het mogelijk om het teakhout op kleur te behouden met onze Garden Collections Teak Protector. Het teakhout is voorzien van een Indonesian Legal Wood keurmerk.
Eigenschappen Lifestyle Westfield loungetafel set 2-delig
De Lifestyle Westfield lounge tafelset bestaat uit twee loungetafels. Deze verschillen van hoogte en in diameter. Op deze manier zijn de tuintafels in elkaar te schuiven en ontstaat er een uniek design. Ook het aluminium onderstel van deze tuintafels zorgt voor een luchtig maar strak effect. Door het teakhouten blad en de ronde vorm creëert deze tuintafel een gezellige sfeer. Het frame is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit is behandeld met een poedercoating, een sterke beschermlaag dat ervoor zorgt dat het frame niet kan gaan roesten. Dit zorgt er dus voor dat de tuintafel het gehele jaar door buiten kan blijven staan. Daarnaast is aluminium een licht materiaal en dus kunnen de loungetafels makkelijk verplaatst worden. Het blad van de tafel is van teakhout gemaakt. Dit is de meest duurzame houtsoort voor buitengebruik. Hierdoor kan de tafel ook het hele jaar door buiten blijven staan. De loungetafel zal na verloop van tijd vergrijzen. Het is ook mogelijk om het teakhout in de originele kleur te behouden door het te behandelen met Garden Collections Teak Protector. Het teakhout is afkomstig uit Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft.