Garden Collections New Castle/Brighton 140 cm dining loungeset 5-delig
Garden Collections New Castle/Brighton 140 cm dining loungeset 5-delig
3.315,00 1.659,00 Meer informatie
Aanbieding!

Garden Collections New Castle/Brighton 140 cm dining loungeset 5-delig

1.659,00

-50%

Meer informatie

Garden Collections New Castle/Brighton 140 cm dining loungeset 5-delig Gezellig borrelen of lekker buiten eten: het kan allemaal in de Garden Collections New Castle loungeset in combinatie met de Garden Collections Brighton lounge/dining tuintafel 140 x 80 cm. De loungeset is voorzien van stevige kussens, zodat je hierop ook heerlijk kunt relaxen. Door de fijne hoge lounge tafel kun je met de hele familie of met vrienden prima buiten eten. Het is ook mogelijk om je eigen loungeset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren.
De Garden Collections New Castle/Brighton 140 cm dining loungeset 5-delig bestaat uit:
1 x Garden Collections New Castle open bank links
1 x Garden Collections New Castle open bank rechts
1 x Garden Collections New Castle hoek module
1 x Garden Collections New Castle midden module
1 x Garden Collections Brighton lounge/dining tuintafel 140 x 80 cm
Eigenschappen Garden Collections New Castle hoek loungeset De Garden Collections New Castle loungeset is een unieke loungeset in zijn soort. De loungeset heeft namelijk verstelbare rugleuningen waardoor je ook heerlijk kunt liggen in de Garden Collections New Castle loungeset. De Garden Collections New Castle loungeset heeft een hoge rugleuning wat enorm veel comfort biedt. Daarnaast is de Garden Collections New Castle loungeset uitgevoerd met een ronde en half ronde wicker draad. Hierdoor is de loungeset enorm stevig en kwalitatief erg hoogwaardig. De loungeset is uitbreidbaar met bijvoorbeeld een loungestoel, lounge voetenbank of andere accessoires uit de Garden Collections New Castle lounge serie. De antraciete kussens zijn volledig water- en vuil afstotend. Daarnaast zijn de kussens afritsbaar zodat deze makkelijk uit te wassen zijn.
Eigenschappen Garden Collections Brighton lounge/dining tuintafel 140 x 80 cm De Garden Collections Brighton lounge/dining tuintafel 140 x 80 cm is een robuuste teakhouten tuintafel die prachtig staat op elk terras. De stoere loungetafel laat zich makkelijk combineren met diverse stijlen loungesets of loungestoelen. De lounge/dining tuintafel is gemaakt van teakhout. Hout is een natuurlijk product, wat ervoor zorgt dat elke tuintafel uniek is. De tuintafel is onderhoudsvriendelijk. Je kunt de loungetafel laten vergrijzen of behandelen met een teakprotector waardoor hij meer zijn originele kleur behoudt. In beide gevallen doet dit niks af aan de kwaliteit van de tuintafel. Belangrijk om te weten is dat je teakhouten tuinmeubelen beter niet kunt afdekken met een afdekhoes!