A-merk tuinmeubelen

Nummer 1 tuin set vergelijker

De beste tuinwinkels

Nieuwe meubels kopen of de oude meenemen naar je nieuwe woning

Nieuwe meubels kopen of de oude meenemen naar je nieuwe woning?

Een verhuizing naar een nieuwe woning begint bij het maken van een inventarisatie van meubels, die je mee wilt nemen. Wanneer je naar een kleinere woning verhuist, zal je een deel van je bestaande inboedel achterlaten. Je wilt immers niet onnodig veel spullen meenemen naar een nieuw huis! In dit artikel geven we je tips voor het meenemen van bestaande meubels en het kopen van nieuwe meubelen. Soms is het slim om meubels in de nieuwe woning te betrekken bij de onderhandelingen over de prijs van de woning. Mogelijk hebben de vorige bewoners geen belang meer bij de bank of de op maat gemaakte kast in dit huis.

Meubels van buiten meenemen naar je nieuwe huis

Wanneer je ook bij je nieuwe huis een mooie tuin hebt, is het slim om bijvoorbeeld je tuin set met een tuinbank, loungestoelen en een mooie tuintafel mee te nemen. Deze meubels zijn vaak erg duur, terwijl de restwaarde niet heel hoog hoeft te zijn. Daarbij zijn deze meubels minder afhankelijk van de stijl in je nieuwe huis. De meubels kunnen immers in iedere tuin gebruikt worden, mits deze groot genoeg is.
Voor het verhuizen van deze meubels, doe je er verstandig aan om een verhuisbedrijf in te schakelen. Een verhuisbedrijf kan de meubels schadevrij voor je overbrengen naar een nieuwe woning. Bekijk hier de mogelijkheden die verhuisbedrijven bieden aan particulieren.

Banken en stoelen behouden of vernieuwen

Bij de meubels binnen je woning kan het lastiger zijn om een keuze te maken. Welke meubels neem je mee en welke laat je achter? Soms is het slim om voor een compleet nieuw interieur te kiezen! Mogelijk verhuis je van een prachtige moderne woning, naar een authentieke boerderij. In zo’n boerderij passen de moderne meubels vaak veel minder goed dan klassiekere, landelijke meubels.

Tuin set zoeken

Groot aanbod tuinmeubelen

Tuinsets vergelijken

Alle A-merk tuinmeubels

Tuinwinkels vergelijken

Beste en en meubel shops

Veilig bestellen

Tuinsets voor de laagste prijs