Coco Azzano/Zaga 220 cm dining tuinset 7-delig
Coco Azzano/Zaga 220 cm dining tuinset 7-delig
3.084,00 2.299,00 Meer informatie
Aanbieding!

Coco Azzano/Zaga 220 cm dining tuinset 7-delig

2.299,00

-25%

Meer informatie

Coco Azzano/Zaga 220 cm dining tuinset 7-delig
Geniet van ontspannende buitenmaaltijden met onze Coco Azzano/Zaga 220 cm dining tuinset. Deze moderne 7-delige tuinset combineert elegantie en comfort, waardoor het de perfecte keuze is voor jouw buitenruimte. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Coco Azzano/Zaga 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Coco Azzano dining tuinstoel
* 1 x Santika Zaga dining tuintafel 220 x 100 cm Eigenschappen Coco Azzano dining tuinstoel naturel
De Coco Azzano dining tuinstoel is gemaakt van aluminium en omvlochten met wicker. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze op hoge temperatuur aangebracht laag beschermt tegen roest- en corrosievorming. Aluminium staat verder bekend om zijn stevigheid en lichte gewicht. Het wicker van de stoel is gemaakt van kunststof. Voordelen zijn dat dit materiaal kleurvast is en onderhoudsvrij. Bovendien mag de stoel het hele jaar buiten blijven staan. De kussens zijn waterafstotend, maar we raden aan om ze bij langdurige regenval wel op te bergen of af te dekken met een beschermhoes.
Eigenschappen Santika Zaga dining tuintafel 220 x 100 cm
De Santika Zaga dining tuintafel HPL 220 x 100 cm is een tuintafel met een HPL tafelblad en een aluminium onderstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hoge druk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad bestand is tegen alle weersomstandigheden en erg sterk is. Krasvorming komt hierdoor nauwelijks voor. Ook is het materiaal zeer vast van kleur. Het pootstel van de Santika Zaga tuintafel is vervaardigd van aluminium. Aluminium heeft als belangrijke voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling heeft en volledig weerbestendig is. De Zaga dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te laten staan. De tuintafel kan met een licht schoonmaakmiddel gereinigd worden.