Garden Collections Madera/Graniet triangel 170 cm dining tuinset 7-delig
Garden Collections Madera/Graniet triangel 170 cm dining tuinset 7-delig
4.659,00 3.189,00 Meer informatie
Aanbieding!

Garden Collections Madera/Graniet triangel 170 cm dining tuinset 7-delig

3.189,00

-32%

Meer informatie

Garden Collections Madera/Graniet triangel 170 cm dining tuinset 7-delig
Heerlijk tafelen en vervolgens ontspannen relaxen? Dat kan het beste met de Madera/Graniet tuinset! De verstelbare Madera tuinstoelen geven je een uitstekend zitcomfort. Na het tafelen kun je de rugleuning verstellen om te relaxen. De unieke triangel vorm zorgt voor een gezellige sfeer, maar heeft ook een stoere uitstraling door het gebruik van graniet. Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De tuinset Garden Collections Madera/Graniet triangel 170 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Garden Collections Madera dining tuinstoel off black
* 1 x Garden Collections Graniet dining tuintafel 170 cm triangel Eigenschappen Garden Collections Madera dining tuinstoel verstelbaar off black
De Madera dining tuinstoel verstelbaar is een comfortabele wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tuinstoel is heel comfortabel doordat de rugleuning volledig traploos te verstellen is. De Madera dining tuinstoel off black is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hiermee zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. De wicker vlechtdraad, in de kleur off black, geeft deze dining tuinstoel een tijdloze uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Madera dining tuinstoel een duurzaam product is. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat ervoor zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteunt. De dining tuinstoel is standaard uitgevoer met een kussen. Dit kussen valt heel mooi over de achterzijde van de rugleuning heen, zodat deze altijd goed zit. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Garden Collections Granieten dining tuintafel triangel 170 cm
De Garden Collections granieten dining tuintafel 170 cm triangel is één van de meest duurzame en sterke tuintafel in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor 6 personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tuintafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tuintafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tuintafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuue op het tafelblad waardoor de tuintafel zonlicht niet weerkaatst, en dus niet schittert. Daarnaast is de tuintafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel bescherm worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.