Garden Collections Oxbow/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig
Garden Collections Oxbow/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig
3.887,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.887,00.2.309,00Huidige prijs is: €2.309,00. Meer informatie
Aanbieding!

Garden Collections Oxbow/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.887,00.Huidige prijs is: €2.309,00.

-41%

Meer informatie

Garden Collections Oxbow/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig
Een praktische tuinset met een fraaie uitstraling: de Oxbow tuinstoel samen met de granieten tuintafel. De comfortabele dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Een tuinset om heerlijk aan te eten! Het is ook mogelijk om jouw eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Garden Collections Oxbow/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Garden Collections Oxbow dining tuinstoel off black
* 1 x Garden Collections Graniet dining tuintafel 220 x 100 cm Eigenschappen Garden Collections Oxbow dining tuinstoel off black
De Oxbow dining tuinstoel bestaat uit een gepoedercoat aluminium frame met daarom een geweven wicker. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het proces worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de eetstoel. Aluminium heeft de mooie eigenschap dat het niet kan gaan roesten, daardoor is dit materiaal perfect voor buiten. De kunststof vlechtdraden hebben een ‘mono core’ behandeling gehad, dit houdt in dat de draden door en door gekleurd zijn. Het vlechtdraad, in de kleur off black, geeft deze eetstoel een tijdloze uitstraling. Ook is deze kleur met vele andere materialen te combineren. De off black kleur match perfect met de granieten buitentafel. De Oxbow diningstoel kan het gehele jaar door buiten blijven staan. De stoel wordt geleverd inclusief zit- en rugkussen. Deze kussens hebben een coating wat ze water- en vuilafstotend maakt.
Eigenschappen Garden Collections Graniet dining tuintafel 220 x 100 cm
De granieten tuintafel 220 x 100 cm is een van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor 6 tot 8 Oxbow tuinstoelen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze eettafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tuintafel erg gebruiksvriendelijk maakt. Er kunnen eigenlijk geen krassen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de buitentafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten dining tafel staat de tafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad, waardoor de tafel zonlicht niet weerkaatst en dus niet schittert. Daarnaast is de eettafel eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Met deze extra bescherming kan je nog langer genieten van je mooie tuinmeubelen.