Garden Collections Oxbow/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig
Garden Collections Oxbow/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig
2.101,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.101,00.1.429,00Huidige prijs is: €1.429,00. Meer informatie
Aanbieding!

Garden Collections Oxbow/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.101,00.Huidige prijs is: €1.429,00.

-32%

Meer informatie

Garden Collections Oxbow/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig
De Oxbow dining tuinstoel in de kleur off-black is een hippe tuinstoel die zich kenmerkt door een combinatie van een strak lijnenspel en een stoere wickerdraad. Met deze wicker tuinstoel geef je je tuin een stevige ‘body’. Dat de tuinstoel gewoon écht goed zit is natuurlijk een groot pluspunt. De Valley dining tuintafel 180 x 92 cm sluit door zijn trendy ontwerp zeer mooi aan bij de strak gevormde terrasstoel. Ook de hoogteverhouding tussen tuinstoel en tuintafel is uitmuntend. De tuintafel heeft verder een landelijk karakter door het gebruik van polywood voor het tafelblad. Dit materiaal heeft een ‘hout-look’, maar dan zonder het bijkomende onderhoud. Zoek je dus een tuinset waarin veel verschillende stijlen succesvol samenkomen, dan is de Oxbow/Vallet setcombinatie zeker iets voor jou. Nieuwsgierig naar de praktijk? Kom dan langs in een van onze Megastores.
Het Garden Collections Oxbow/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Garden Collections Oxbow dining tuinstoel off black
* 1 x Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm Eigenschappen Garden Collections Oxbow dining tuinstoel off black
De Garden Collections Oxbow dining tuinstoel bestaat uit een gepoedercoat aluminium frame met daarom een geweven wicker. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuinstoel. Aluminium heeft de mooie eigenschap dat het niet kan gaan roesten, daardoor is dit materiaal perfect voor buiten. De wicker vlechtdraden hebben een mono core behandeling gehad, dit houdt in dat de draden door en door gekleurd zijn. De wicker vlechtdraad, in de kleur off black, geeft deze tuinstoel een tijdloze uitstraling. Ook is deze kleur met vele andere materialen te combineren. De off black kleur is perfect te matchen met de Valley dining tuintafel 180 x 92 cm. De Garden Collections Oxbow dining tuinstoel kan het gehele jaar door buiten blijven staan. De tuintoel wordt geleverd inclusief zit- en rugkussen. Deze kussens hebben een coating wat ze water- en vuilafstotend maakt.
Eigenschappen Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm
De Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm bestaat, net als de Oxbow dining tuinstoel, in de eerste plaats uit een antraciet aluminium frame. Dit frame is tijdens de productie door middel van een elektrostatisch proces gepoedercoat, waardoor de tuintafel goed is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast zorgt de duurzame poedercoating ervoor dat het aluminium niet kan gaan roesten. Aluminium is verder een lichtgewicht materiaal, waardoor de tuintafel eventueel ook makkelijk te verplaatsten is.
Het blad van de tuintafel voor in de tuin bestaat uit polywood latten. Dit materiaal is eveneens onderhoudsvrij. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Verder heeft polywood een sfeervolle hout-look. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De combinatie van de genoemde materialen zorgt niet alleen voor een mooie ‘look’. De 4-persoons tuintafel kan namelijk ook het hele jaar buiten blijven staan. Wanneer u de tuintafel extra wilt beschermen en mooi schoon wilt houden, adviseren wij om de polywood protector en de polywood cleaner van het merk Garden Collections te gebruiken. Deze producten dragen bij aan de levensduur van het polywood. Tevens voorkomen ze het ontstaan van vlekken.