Garden Collections Venerdi/Brighton 100 cm dining tuinset 5-delig
Garden Collections Venerdi/Brighton 100 cm dining tuinset 5-delig
2.027,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.027,00.1.369,00Huidige prijs is: €1.369,00. Meer informatie
Aanbieding!

Garden Collections Venerdi/Brighton 100 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.027,00.Huidige prijs is: €1.369,00.

-32%

Meer informatie

Garden Collections Venerdi/Brighton 100 cm dining tuinset 5-delig De Garden Collections Venerdi dining tuinstoel off black is een tijdloze tuinstoel die een fantastich goed zitcomfort geeft. Deze populaire wicker tuinstoel vormt samen met de Garden Collections Brighton dining tuintafel 100 x 100 cm een sfeervol en comfortabel tuinset. De off black-gevlochten dining tuinstoelen passen mooi bij de greywash teakhouten tuintafel en vormen een eigentijdse combinatie. Een heerlijk tuinset om lekker buiten te eten of gezellig een spelletje te doen. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren.
De Garden Collections Venerdi/Brighton 100 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Garden Collections Venerdi dining tuinstoel off black
1 x Garden Collections Brighton dining tuintafel 100 x 100 cm
Eigenschappen Garden Collections Venerdi dining tuinstoel off black De Garden Collection Venerdi dining tuinstoel is een royale en comfortabele dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Door de ronde vormgeving oogt de Venerdi dining tuinstoel heel toegankelijk. De Venerdi dining tuinstoel off black is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hiermee zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. De wicker vlechtdraad, in de kleur off black, geeft deze dining tuinstoel een tijdloze en eigentijdse uitstraling. Deze kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Venerdi dining tuinstoel een duurzaam product is. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en de kussens zijn koud wasbaar. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de stoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Garden Collections Brighton dining tuintafel 100 x 100 cm De Garden Collections Brighton dining tuintafel is een strakke en degelijke teakhouten tuintafel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Garden Collections Brighton dining tuintafel 100 x 100 cm is een royale 4-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen, of om de kleur te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Garden Collections Brighton tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel, net als de Garden Collections Venerdi dining tuinstoel off black, het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.