Garden Collections Venerdi/Brighton 240 cm dining tuinset 7-delig
Garden Collections Venerdi/Brighton 240 cm dining tuinset 7-delig
3.231,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.231,00.2.189,00Huidige prijs is: €2.189,00. Meer informatie
Aanbieding!

Garden Collections Venerdi/Brighton 240 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.231,00.Huidige prijs is: €2.189,00.

-32%

Meer informatie

Garden Collections Venerdi/Brighton 240cm dining tuinset 7-delig
Gezellig met een groep vrienden en familie buiten genieten van een goede maaltijd kan perfect aan de Venerdi/Brighton tuinset. Aan de Brighton tuintafel 240 cm is er plaats voor zes tot acht personen en er is voldoende ruimte voor al je hapjes en drankjes. Door de mee gevormde rug van de Venerdi stoel wordt er een heerlijk zitcomfort gecreëerd. Zowel de Venerdi stoel als de Brighton tafel zijn gemaakt van duurzame materialen en gaan lange tijd mee. Kom deze of andere tuinsets gerust eens in een van onze megastores bezichtigen.
De Garden Collections Venerdi/Brighton 240cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 6 x Garden Collections Venerdi dining tuinstoel kubu
* 1 x Garden Collections Brighton dining tuintafel 240 x 100 cm Eigenschappen Garden Collections Venerdi dining tuinstoel kubu
De Garden Collection Venerdi dining tuinstoel is een royale en comfortabele dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Door de ronde vormgeving oogt de Venerdi dining tuinstoel heel toegankelijk. De Venerdi stoel is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hiermee zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. Het vlechtdraad, in de kleur kubu, geeft deze dining tuinstoel een tijdloze en eigentijdse uitstraling en de kleur is perfect met de Brighton tuintafel te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de stoel een duurzaam product is. Ook is er onder de stoel een verstevigingsraster aangebracht, wat ervoor zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en de kussens zijn koud wasbaar. Onder de eetstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Garden Collections Brighton dining tuintafel 240 x 100 cm
De Garden Collections Brighton dining tuintafel is een strakke en degelijke teakhouten tuintafel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. Deze buitentafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De tafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de eettafel en Preston dining tuinstoel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.