Garden Collections Venerdi/Fourmile 260 cm dining tuinset 7-delig
Garden Collections Venerdi/Fourmile 260 cm dining tuinset 7-delig
3.591,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.591,00.2.499,00Huidige prijs is: €2.499,00. Meer informatie
Aanbieding!

Garden Collections Venerdi/Fourmile 260 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.591,00.Huidige prijs is: €2.499,00.

-30%

Meer informatie

Garden Collections Venerdi/Fourmile 260 cm dining tuinset 7-delig Het luxe landleven. Dat straalt de Garden Collections Venerdi dining tuinstoel off black in combinatie met de Garden Collections Fourmile dining tuintafel 260 x 100 cm uit. De royale Garden Collections Venerdi dining tuinstoel heeft een uitnodigende uitstraling. Met deze tuinset wordt het heerlijk buiten zitten! Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Garden Collections Venerdi/Fourmile 260 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Garden Collections Venerdi dining tuinstoel off black
1 x Garden Collections Fourmile dining tuintafel 260 x 100 cm
Eigenschappen Garden Collections Venerdi dining tuinstoel off black De Garden Collection Venerdi dining tuinstoel is een royale en comfortabele dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Door de ronde vormgeving oogt de Venerdi dining tuinstoel heel toegankelijk. De Venerdi dining tuinstoel off black is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hiermee zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. De wicker vlechtdraad, in de kleur off black, geeft deze dining tuinstoel een tijdloze en eigentijdse uitstraling. Deze kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Venerdi dining tuinstoel een duurzaam product is. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en de kussens zijn koud wasbaar. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel gemakkelijk onder de Garden Collections Fourmile dining tuintafel 260 x 100 cm te schuiven is.
Eigenschappen Garden Collections Fourmile dining tuintafel 260 x 100 cm De Lifestyle Fourmile dining tuintafel 260 x 100 cm is een stoere en degelijke teakhouten tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een dijk van een tuintafel. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Fourmile dining tuintafel 260 x 100 cm is een royale 6-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen, of om de kleur te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhouds producten beschikbaar. De Fourmille tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel, net als de Garden Collections Venerdi dining tuinstoel off black, het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.