Garden Collections Venerdi/Sand City 120 cm rond dining tuinset 5-delig
Garden Collections Venerdi/Sand City 120 cm rond dining tuinset 5-delig
2.207,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.207,00.1.519,00Huidige prijs is: €1.519,00. Meer informatie
Aanbieding!

Garden Collections Venerdi/Sand City 120 cm rond dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.207,00.Huidige prijs is: €1.519,00.

-31%

Meer informatie

Garden Collections Venerdi/Sand City 120 cm rond dining tuinset 5-delig Op zoek naar een echte eyecatcher voor op jouw terras? Neem dan eens een kijkje naar de Garden Collections Venerdi/San City 120 cm dining tuinset 5-delig. De stijlvolle Garden Collections Venerdi dining tuinstoel kubu heeft een strakke vormgeving en bied door zijn meegevormde wicker kuip een uitstekend zitcomfort. De tuintafel bestaat uit teakhouten, dit zorgt voor een stoere robuuste uitstraling. Benieuwd geworden naar dit 5-delige tuinset? Kom dan eens gezellig langs in één van de megastore van Tuinmeubelshop of neem online contact met ons op.
De Garden Collections Venerdi/Sand City 120 cm rond dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Garden Collections Venerdi dining tuinstoel kubu
1 x Garden Collections Sand City dining tuintafel 120 cm rond
Eigenschappen Garden Collections Venerdi dining tuinstoel kubu De Garden Collection Venerdi dining tuinstoel is een royale en comfortabele dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Door de ronde vormgeving oogt de Venerdi dining tuinstoel heel toegankelijk. De Venerdi dining tuinstoel kubu is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hiermee zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. De wicker vlechtdraad, in de kleur kubu, geeft deze dining tuinstoel een tijdloze en eigentijdse uitstraling. Deze kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Venerdi dining tuinstoel een duurzaam product is. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en de kussens zijn koud wasbaar. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de stoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Garden Collections Sand City dining tuintafel rond 120 cm De Garden Collections Sand City dining tuintafel 120 cm rond is een stoere en degelijke teakhouten tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een juweel van een tuintafel. De tuintafel heeft een origineel pootstel, wat voor een unieke uitstraling zorgt. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Sand City dining tuintafel 120 cm rond is een royale 4-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Sand City tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je hier graag over.