Lifestyle Advance/Matale 240 cm dining tuinset 7-delig
Lifestyle Advance/Matale 240 cm dining tuinset 7-delig
2.802,00 2.099,00 Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Advance/Matale 240 cm dining tuinset 7-delig

2.099,00

-25%

Meer informatie

Lifestyle Advance/Matale 240 cm dining tuinset 7-delig
Ben je op zoek naar een moderne en unieke invulling voor onder je overkapping of op je terras? Dan is de Advance tuinstoel in de kleur antracite gecombineerd met de Matale tafel iets voor jou! Als je dit tuinset graag eens in het echt wil uitproberen ben je van harte welkom in een van onze twaalf megastores. Wij adviseren je graag mocht je vragen hebben of toch een andere combinatie willen maken.
De Lifestyle Advance/Matale 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Lifestyle Advance dining tuinstoel antracite
1 x Lifestyle Matale dining tuintafel 240 x 92 cm
Eigenschappen Lifestyle Advance dining tuinstoel antracite
De Lifestyle Advance dining tuinstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de Advance tuinstoel en van de Matale tuintafel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht, sterk en onderhoudsvrij is. Daarbij is het aluminium voorzien van een sterke poedercoating. Dit is een sterke coating welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht en een extra bescherming geeft. De Advance dining tuinstoel is gevlochten met een hoogwaardige wicker draad van het bekende merk Viro. Dit is een hoge kwaliteit 100% kunststof vlechtwerkdraad welke UV-bestendig en kleurecht is. De Advance dining stoel is voorzien van een All Weather zitkussen. Dit zitkussen is voorzien van een waterafstotende en vuilwerende coating. De eetstoel kan het gehele jaar door buiten blijven staan. In de winter is het verstandig om de Advance stoel en de Matale dining tuintafel 240 x 92 cm af te dekken met een van onze passende beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over in een van onze megastores, online of via de telefoon.
Eigenschappen Lifestyle Matale dining tuintafel 240 x 92 cm
De Lifestyle Matale dining tuintafel bestaat uit een aluminium frame met een polywood tafelblad. Het aluminium frame is gepoedercoat in de kleur antraciet en matcht daarom mooi met de Advance tuinstoel. Het poedercoaten is een elektrostatisch proces, waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes eerst vloeibaar (door de warmte), vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Aluminium is enorm populair in de tuinmeubelwereld, omdat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Het tafelblad van de Matale eettafel is van polywood. Polywood is een samenstelling van kunststoffen. Dit maakt het licht in gewicht en weerbestendig, waardoor je de tuintafel het hele jaar buiten kan laten staan. Bovendien heeft het polywood tafelblad een houtstructuur, zodat je de look and feel van een houten tafelblad krijgt. Deze Matale tuintafel in de maat 240 x 92 cm biedt plaats aan zes personen. De tuintafel en de Advance dining tuinstoel kunnen gereinigd worden met een mild schoonmaakmiddel en extra beschermd worden met de Multi Surface protector.