Lifestyle Los Angeles/Los Angeles 200 cm picknickset 3-delig
Lifestyle Los Angeles/Los Angeles 200 cm picknickset 3-delig
2.797,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.797,00.2.189,00Huidige prijs is: €2.189,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Los Angeles/Los Angeles 200 cm picknickset 3-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.797,00.Huidige prijs is: €2.189,00.

-22%

Meer informatie

Lifestyle Los Angeles/Los Angeles 200 cm picknickset 3-delig
Ben jij opzoek naar een prachtig vormgegeven picknickset waarin je bourgondisch kunt genieten? Dan is de Lifestyle Los Angeles/Los Angeles 200 cm picknickset 3-delig een echte aanrader! De Los Angeles dining tuintafel van 260 cm is fraai vorgegeven met aluminium en teak, en biedt plek voor al je hapjes en drankjes. In combinatie met de unieke Los Angeles tuinbanken, is er gneoeg plek voor mooie momenten en goed gezelschap. Mede door het design tover jij je: tuin, veranda of overkapping om tot een moderne/ landelijke buitenverblijf! Ben jij enthousiast geworden? Bekijk dan ons online aanbod of bezoek een van onze megastores in Nederland. Onze verkoop adviseurs ontvangen je graag met heerlijk bereide koffie!
Lifestyle Los Angeles/Los Angeles 200 cm picknickset 3-delig bestaat uit:
* 2 x Lifestyle Los Angeles picknickbank 200 x 40 cm
* 1 x Lifestyle Los Angeles dining tuintafel 200×100 cm Eigenschappen Lifestyle Los Angeles picknickbank 200 x 40 cm
De Lifestyle Los Angeles picknickbank 200 x 40 cm is een picknickbank bijpassend bij de Los Angeles dining tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke blad en robuuste frame maakt dit tot een dijk van een picknickbank. Het pootstel is van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De picknickbank is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De picknickbank is voorzien van het Indonesion Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de picknickbank een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze picknickbank uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt er voor kiezen om de picknickbank volledig te laten vergrijzen, of op de kleur te behouden zoals de picknickbank uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhouds producten beschikbaar. De Los Angeles picknickbank is voorzien van een stevig pootstel, wat er voor zorgt dat de picknickbank altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de picknickbank het hele jaar buiten te laten staan. De Los Angeles picknickbank combineert uitstekend bij de Los Angeles tuintafel.
Lifestyle Los Angeles dining tuintafel 200 x 100 cm
De Lifestyle Los Angeles dining tuintafel 200 x 100 cm is een stoere en degelijke teakhouten tafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een juweel van een tuintafel. Het pootstel is van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht in gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Los Angeles dining tuintafel 260 x 100 cm is een royale 6-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Los Angeles tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. We adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.