Lifestyle Parma/General 217/277 cm dining tuinset 7-delig
Lifestyle Parma/General 217/277 cm dining tuinset 7-delig
2.522,00 1.689,00 Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Parma/General 217/277 cm dining tuinset 7-delig

1.689,00

-33%

Meer informatie

Lifestyle Parma/General 217/277 cm dining tuinset 7-delig
De Lifestyle Parma dining tuinstoel is samen met de General tuintafel een moderne en comfortabele tuinset. De stevige tuintafel is bovendien uitschuifbaar, zodat je deze eenvoudig kunt vergroten. Daarnaast zijn de Parma tuinstoelen standaard voorzien van een zit- en rugkussen, wat zorgt voor een optimaal zitcomfort. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek 1 van onze Megastores en laat je adviseren.
Deze Lifestyle Parma/General 217/277 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Lifestyle Parma dining antraciet
1 x Lifestyle General dining tuintafel 217/277 cm.
Eigenschappen Lifestyle Parma dining antraciet
De Lifestyle Parma dining antraciet is één van de meest strakke en eigentijdse dining tuinstoelen uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het pootstel en framewerk zijn volledig van aluminium uitgevoerd, wat ervoor zorgt dat de tuinstoel onderhoudsvrij is. Daarnaast is de bekleding van zogenaamd micro-textileen, wat een speciaal type kunststof is. Een belangrijke eigenschap van dit micro-textileen is dat het zacht aanvoelt en zorgt voor een uitstekend zitcomfort. Ook de standaard meegeleverde zit- en rugkussens zorgen ervoor dat de Parma dining tuinstoel heel comfortabel is. Het is mogelijk om de dining tuinstoel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de dining tuinstoel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.
Eigenschappen Lifestyle General uitschuifbare tuintafel 217/277 cm
De Lifestyle General uitschuifbare tuintafel 217/277 cm is een royale en robuuste, aluminium tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is uitschuifbaar van 217 cm tot 277 cm. De tuintafel is volledig van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Daarnaast is de tuintafel voorzien van een stevig pootstel. De General tuintafel heeft 6 tot 8 zitplaatsen. Onder de poten van de tuintafel is een steldop aangebracht, zodat de tuintafel altijd stabiel geplaatst kan worden. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je daar graag over!