Lifestyle Rome/Florence 260 cm dining tuinset 7-delig
Lifestyle Rome/Florence 260 cm dining tuinset 7-delig
3.163,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.163,00.2.269,00Huidige prijs is: €2.269,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Rome/Florence 260 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.163,00.Huidige prijs is: €2.269,00.

-28%

Meer informatie

Lifestyle Rome/Florence 260 cm dining tuinset 7-delig
De Lifestyle Rome dining tuinstoel vormt samen met de Lifestyle Florence dining tuintafel 260 x 100 cm een eigentijdse en stijlvolle tuinset. De Rome dining tuinstoel is uitgevoerd in de kleur white, wat een frisse en moderne uitstraling geeft. Daarnaast zijn de tuinstoelen erg praktisch in gebruik, wat de tuinset bijzonder gebruiksvriendelijk maakt. Het is ook mogelijk om jouw eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren.
Lifestyle Rome/Florence 260 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Lifestyle Rome dining tuinstoel white stapelbaar
* 1 x Lifestyle Florece dining tuintafel 260 x 100 cm Eigenschappen Lifestyle Rome stapelbare dining tuinstoel white
De Lifestyle Rome dining tuinstoel white is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de tuinstoel is net als de Lifestyle Florence dining tuintafel 260 x 100 cm gemaakt van hoogwaardig aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn de sterkte, de weersbestendigheid en het lage gewicht. Daarbij is het aluminium voorzien van een sterke poedercoating, waardoor de tuinstoel een extra bescherming heeft. De Rome dining is omtrokken met een dubbele textileen laag. Dit zorgt voor een extra goed zitcomfort. Textileen is een fijn gevlochten kunstof wat flexibel is. Het vormt mee met je lichaam. De Rome dining tuinstoel kan het gehele jaar door buiten blijven staan en is eenvoudig te reiningen met een mild sopje.
Eigenschappen Lifestyle Florence dining tuintafel 260 x 100 cm
De Lifestyle Florence dining tuintafel 260 x 100 cm is een stoere en degelijke teakhouten tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een dijk van een tuintafel. Het frame is net als de Lifestyle Rome stapelbare dining tuinstoel van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekend dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Florence dining tuintafel 260 x 100 cm is een royale 6-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen, of op de kleur te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. We adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.