Lifestyle Salina/Crossley 245 cm dining tuinset 7-delig
Lifestyle Salina/Crossley 245 cm dining tuinset 7-delig
1.857,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.857,00.1.389,00Huidige prijs is: €1.389,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Salina/Crossley 245 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €1.857,00.Huidige prijs is: €1.389,00.

-25%

Meer informatie

Lifestyle Salina/Crossley 245 cm dining tuinset 7-delig De Lifestyle Salina dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Crossley dining tuintafel 245 cm is een onderhoudsvriendelijk en modern tuinset uit de nieuwe collectie van Tuinmeubelshop. De stoel en de buitentafel bestaan beide uit weersbestendige materialen waardoor deze het hele jaar door buiten kunnen blijven staan. Ook hebben beide grotendeels een antraciete kleur waardoor deze erg mooi bij elkaar aansluiten. De kuip van de Salina tuinstoel is goed gevormd waardoor deze stoel voor buiten een ultiem zitcomfort biedt zodat je de hele avond heerlijk buiten kunt blijven zitten. Wil je liever de Saline tuinstoel of Crossley tuintafel combineren met andere tuinmeubelen? Met de grote collectie van Tuinmeubelshop zijn er vele setcombinaties te maken. Kom gerust eens langs bij een megastore of neem contact met ons op. Wij helpen je graag!
De Lifestyle Salina/Crossley 245 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6x Lifestyle Salina dining tuinstoel antraciet
1x Lifestyle Crossley dining tuintafel 245 cm
Eigenschappen Lifestyle Salina dining tuinstoel De Lifestyle Salina dining tuinstoel is gemaakt van een hoogwaardig kunststof, het pootstel is volledig van gepoedercoat aluminium. Poedercoating is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuinstoel. De Lifestyle Salina tuinstoel is daarmee bijzonder weerbestendig. De stoel voor buiten is heel makkelijk te verplaatsen, doordat hij heel licht is. Onder de pootjes zit een kunststof slijtdop. Hierdoor is de eetstoel gemakkelijk te verplaatsen op het terras. Een kunststof slijtdop is altijd te vervangen, mocht deze aan slijtage onderhevig zijn. De Lifestyle Salina dining tuinstoel is bijzonder makkelijk in het onderhoud, een vochtige doek erover en de tuinstoel is weer zitklaar! Benieuwd naar de mogelijkheden binnen de Tuinmeubelshop collectie of wil je de Salina tuinstoel zien in combinatie met de Crossley 245 cm tuintafel? Bekijk het online of neem contact met ons op. Wij geven je graag advies.
Eigenschappen Lifestyle Crossley dining tuintafel 245 cm De Lifestyle Crossley dining tuintafel is een mooie, eigentijdse tuintafel. Het onderstel van de tuintafel is geheel van aluminium gemaakt. Aluminium is zeer populair in de tuinmeubelwereld omdat het materiaal erg stevig is, niet kan roesten en licht van gewicht is. Het aluminium is gepoedercoat in de kleur antraciet. Het poedercoaten is een elektrostatisch proces, waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes eerst vloeibaar (door de warmte), vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Het blad van de tuintafel bestaat uit keramieke platen. Dit is een steensoort dat hittebestendig is tot wel 450 graden. Wat ook een groot voordeel is van keramiek is dat het makkelijk is in onderhoud en dat voedselresten niet in de tafel kunnen trekken. Het is een natuurlijk product wat de tuintafel erg duurzaam maakt. De keramieke tegels zijn te verwijderen, waardoor je de tuintafel gemakkelijk kunt verplaatsen. De Lifestyle Crossley tuintafel heeft een afmeting van 245 x 90 cm en biedt plaats aan 6 tot 8 personen. De tuintafel is, net als de Salina tuinstoel, geheel onderhoudsvrij. Zowel het aluminium frame als de keramieke platen kun je na gebruik afnemen met een vochtige doek. Let hierbij op dat je een mild schoonmaakmiddel gebruikt en geen schuurmiddelen.