Lifestyle Trente dining picknickset 260 cm 3-delig
Lifestyle Trente dining picknickset 260 cm 3-delig
4.099,00 Oorspronkelijke prijs was: €4.099,00.3.029,00Huidige prijs is: €3.029,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Trente dining picknickset 260 cm 3-delig

Oorspronkelijke prijs was: €4.099,00.Huidige prijs is: €3.029,00.

-26%

Meer informatie

Lifestyle Trente dining picknickset 260 cm 3-delig
De Trente tuintafel is dé trend, dit jaar. Een dik teakhouten tafelblad met een fraai antraciet aluminium frame. Gecombineerd met de bijbehorende Trente picknickbank is het tuinset compleet! Een eye-catcher op elk terras! Het is ook mogelijk om jouw eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek 1 van onze Megastores en laat je adviseren.
De Lifestyle Trente dining picknickset 260 cm 3-delig bestaat uit:
2 x Lifestyle Trente picknickbank 260 cm
1 x Lifestyle Trente dining tuintafel 260 x 100 cm.
Eigenschappen Lifestyle Trente picknickbank 260 cm
De Lifestyle Trente picknickbank 260 is een picknickbank bijpassend bij de Trente dining tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het pootstel is van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De picknickbank is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de bank een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze picknickbank uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de picknickbank volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de picknickbank uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Trente picknickbank is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de bank altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de picknickbank het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.
Eigenschappen Lifestyle Trente dining tuintafel 260 x 100 cm
De Lifestyle Trente dining tuintafel 260 x 100 cm is een stoere en degelijke teakhouten tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een dijk van een tuintafel. Het pootstel is van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten.De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Trente dining tuintafel 260 x 100 cm is een royale 6-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen, of op de kleur te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Trente tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.