Lifestyle Verona/Ancona 125 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Verona/Ancona 125 cm dining tuinset 5-delig
2.128,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.128,00.1.619,00Huidige prijs is: €1.619,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Verona/Ancona 125 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.128,00.Huidige prijs is: €1.619,00.

-24%

Meer informatie

Lifestyle Verona/Ancona 125 cm rond dining tuinset 5-delig
Met de Verona tuinstoel en de aluminium/polywood Ancona tuintafel creëer je een modern en origineel tuinset. De Verona diningstoel is lekkker makkelijk in gebruik en in onderhoud en heeft een goed zitcomfort. Wil je deze tafel of stoel toch liever combineren met andere tuinmeubelen? Neem dan online eens een kijkje bij de andere tafels en stoelen of breng een bezoekje aan een megastore bij jou in de buurt.
De Lifestyle Verona/Ancona 125 cm rond dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Verona dining tuinstoel antraciet
* 1 x Lifestyle Ancona dining tuintafel rond 125 cm Eigenschappen Lifestyle Verona dining tuinstoel antraciet
De Verona heeft een prachtige kuip gemaakt van rope. Het rope dat gebruikt wordt binnen de collectie van Tuinmeubelshop is een polyester touw wat speciaal ontwikkeld is voor buitengebruik. Het touw wordt tijdens het productproces maximaal opgerekt waardoor het grote voordeel ontstaat dat het zit- en rug gedeelte onder de beste spanning staat. Hierdoor creëer je zitcomfort wat ergonomisch is en daardoor uniek is te noemen. Het vervaardigen van een tuinstoel met het materiaal rope op deze manier vereist hoogwaardig vakmanschap. Naast het feit dat dit materiaal een zeer prettig zitcomfort biedt, heeft het ook een voordeel dat het onderhoudsarm is. Het rope is namelijk kleurvast en door de speciale coating die op het rope is aangebracht ook heel erg snel droog. Rope is makkelijk schoon te maken met groene zeep of de Multi Surface reiniger van het merk Garden Collections. Het frame van de diningstoel is, net als het frame van de Ancona tafel, gemaakt van gepoedercoat aluminium. De gepoedercoate laag, die onder hitte, op het aluminium wordt aangebracht geeft de buitenstoel de kleur antraciet en beschermt je tuinstoel optimaal. Daarnaast is de eetstoel hierdoor geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan.
Eigenschappen Lifestyle Ancona dining tuintafel rond 125 cm
De Ancona diningtafel is een eettafel met een aluminium spinpoot en een blad wat gemaakt is van polywood planken. Polywood is een kunststof samenstelling, wat ervoor zorgt dat de tuintafel licht van gewicht is en volledig weerbestendig. Het blad heeft een houtstructuur, zodat je de look krijgt van hout, met de voordelen van kunststof. De spinpoot, ook wel matrixpoot genoemd, is van gepoedercoat aluminium. Dit zorgt ervoor dat het pootstel kras- en stootvast is. Door de combinatie van deze materialen kan de diningtafel het hele jaar in je tuin blijven staan. De buitentafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. Wil je polywood beschermen? Dan kun je het beste een polywood protector en een polywood cleaner gebruiken. Deze onderhoudsproducten zijn speciaal samengesteld om bij te dragen aan de lange levensduur van het materiaal. Wanneer je de polywood protector gebruikt, zal het vuil zich niet hechten en krijg je minder snel vlekken op het tuintafelblad. Dat wordt zomers lang genieten van je tuinmeubelen set. De Ancona tuintafel heeft ruimte voor vier antraciet Verona tuinstoelen.