Lifestyle Verona/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig
Lifestyle Verona/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig
3.193,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.193,00.2.439,00Huidige prijs is: €2.439,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Verona/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.193,00.Huidige prijs is: €2.439,00.

-24%

Meer informatie

Lifestyle Verona/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig
Zoek je een leuke invulling voor een modern terras of een strakke veranda? Dan is de Lifestyle Verona tuinstoel in combinatie met de Valley dining tuintafel 240 x 92 cm echt iets voor jou! De tuintafel heeft een prachtig polywood blad welke een natuurlijke houtlook heeft. Verder is het frame van de tuintafel en van de tuinstoel gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit zorgt er dan ook voor dat de stoelen erg mooi bij de tuintafel passen en dat de tuinset het gehele jaar buiten kan blijven staan. De tuinstoel voor buiten is verder met taupekleurig rope afgewerkt wat dan ook een natuurlijke en eigentijdse sfeer creëert. Wil je meer weten over deze stijlvolle tuinmeubelset? Kom dan zeker gezellig een keer langs in één van onze megastores!
De Lifestyle Verona/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Lifestyle Verona dining tuinstoel taupe
* 1 x Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 92 cm Eigenschappen Lifestyle Verona dining tuinstoel taupe
De Lifestyle Verona heeft kuip gemaakt van rope. Het rope dat gebruikt wordt binnen de collectie van Tuinmeubelshop is een polyester touw, wat speciaal ontwikkeld is voor buitengebruik. Het touw wordt tijdens het productproces maximaal opgerekt waardoor het grote voordeel ontstaat dat het zit- en rug gedeelte onder de beste spanning staat waardoor je zitcomfort ergonomisch is en daardoor uniek te noemen. Het vervaardigen van een tuinstoel voor buiten met het materiaal rope op deze manier vereist hoogwaardig vakmanschap. Naast het feit dat dit materiaal een zeer prettig zitcomfort biedt heeft het ook een voordeel dat het onderhoudsarm is. Het rope is namelijk kleurvast en door de speciale coating die op het rope is aangebracht ook heel erg snel droog. Rope is makkelijk schoon te maken met groene zeep of met de Multi Surface cleaner van het merk Garden Collections. Het frame van de Lifestyle Verona dining tuinstoel is, net als de Valley dining tuintafel 240 x 92 cm, gemaakt van gepoedercoat aluminium. De gepoedercoate laag, die onder hitte, op het aluminium wordt aangebracht geeft de tuinstoel de kleur antraciet en beschermt de tuinstoel optimaal. Daarnaast is de tuinstoel hierdoor geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan.
Eigenschappen Lifestyle Valley 240 cm dining tuintafel
De Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 92 cm bestaat uit een antraciet aluminium frame, deze is tijdens de productie door middel van een elektrostatisch proces ook gepoedercoat waardoor de tuintafel goed is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Ook zorgt de duurzame poedercoating ervoor dat het aluminium ook niet kan gaan roesten. Aluminium is verder ook een licht materiaal waardoor de tuintafel voor buiteneventueel ook makkelijk te verplaatsten is. De poedercoating is ook gebruikt bij het antraciete frame van de Verona dining tuinstoel waardoor deze dan ook een mooi geheel vormen.
Het blad van de rechthoekige tuintafel bestaat uit polywood latten, ook dit materiaal is onderhoudsvrij. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Verder heeft dit polywood een sfeervolle houtlook wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De combinatie van deze materialen zorgt niet alleen voor een mooie look maar ook kan de tuintafel voor in de tuin het gehele jaar buiten blijven staan. Als u de tuintafel extra wilt beschermen en mooi schoon wilt houden, adviseren wij om de polywood protector en de polywood cleaner van het merk Garden Collections te gebruiken. Deze producten dragen bij aan de levensduur van het polywood, ook voorkomen ze het ontstaan van vlekken.