Lifestyle Western/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Western/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig
1.781,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.781,00.1.329,00Huidige prijs is: €1.329,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Western/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €1.781,00.Huidige prijs is: €1.329,00.

-25%

Meer informatie

Lifestyle Western/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig 
De Lifestyle Western dining tuinstoel is een comfortabele en unieke tuinstoel uit de nieuwe collectie van Tuinmeubelshop. De tuinstoel is goed te combineren met de moderne Lifestyle Sophia dining tuintafel en is een echte blikvanger in je tuin! Kom deze en andere stoelen gerust eens proberen in één van onze megastores. De koffie staat klaar!
De Lifestyle Western/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 
* 4 x Lifestyle Western dining tuinstoel antraciet 
* 1 x Lifestyle Sophia dining tuintafel 180 x 100 cm  Eigenschappen Lifestyle Western dining tuinstoel antraciet 
Het frame van de Western eetstoel is gemaakt van aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht, sterk en onderhoudsvrij is. Daarbij is het aluminium voorzien van een sterke poedercoating. Dit is een sterke coating welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht en een extra bescherming geeft. Het vlechtwerk op de stoel is zogenaamd wicker van het merk Viro. Dit draad is volledig kleurecht en UV-bestendig. Het zit- en rugkussen zijn vocht- en vuilafstotend. De stoel kan het hele jaar buiten blijven staan.   
Eigenschappen Lifestyle Sophia dining tuintafel 180 x 100 cm 
De Sophia diningtafel heeft een gepoedercoat aluminium frame en een tafelblad van veiligheidsglas. Poedercoating is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Tijdens dit proces worden de poederdeeltjes in de oven eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en uiteindelijk hardt het uit tot een mooie, duurzame coating. Aluminium is razend populair in de tuinmeubelwereld. Aluminium is licht in gewicht en kan niet roesten. Het gehard glazen tuintafelblad is antraciet van kleur en is dus makkelijk te combineren met allerlei stoelen uit de collectie van Tuinmeubelshop.