Presto Lucardo/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig
Presto Lucardo/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig
2.986,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.986,00.2.039,00Huidige prijs is: €2.039,00. Meer informatie
Aanbieding!

Presto Lucardo/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.986,00.Huidige prijs is: €2.039,00.

-32%

Meer informatie

Presto Lucardo/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig De Lucardo standenstoel is een comfortabele en strakke tuinstoel uit de nieuwe collectie van Tuinmeubelshop. Doordat de stoel in verschillende standen is te zetten kan je naast heerlijk dineren ook in de ligstand genieten van de zon. Een echte aanrader! Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. We adviseren je graag!
De Presto Lucardo/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Presto Lucardo standenstoel antraciet
1 x Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm.
Eigenschappen Presto Lucardo standenstoel antraciet De Presto Lucardo standenstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de standenstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht en heel sterk is. Bovendien is het aluminium voorzien van een sterke poedercoat laag, waardoor de tuinstoel extra beschermd wordt. De antraciet kleur geeft de tuinstoel een stijlvolle en tijdloze uitstraling. De Lucardo standenstoel is eenvoudig inklapbaar, en hierdoor makkelijk op te bergen of te verplaatsen. De rugleuning en zitting is omspannen met textileen. Dit is een kunststof materiaal wat volledig weersbestendig is. Daarbij is het een flexibel materiaal wat meevormt met je lichaam. Hierdoor ontstaat een optimaal zitcomfort.
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm De Presto Pallazo dining tuintafel is een tafel met een HPL tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hoge druk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is, en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.