A-merk tuinmeubelen

Nummer 1 tuin set vergelijker

De beste tuinwinkels

Top 5 tuinplanten

Top 5 tuinplanten

Het is weer bijna lente en dat betekent dat we onze tuin weer gaan volzetten met tuinplanten. Alleen welke tuinplanten zijn het mooiste om in uw tuin te plaatsen? In dit artikel geven wij u een top 5 tuinplanten die deze zomer zeker niet mogen ontbreken in uw tuin!

1. De Hortensia

Uiteraard mag deze klassieker niet in uw tuin ontbreken. Ondanks dat deze struik erg veel volume met zich mee brengt, is deze zeer fraai in het aanzicht. Daarnaast heeft u bij een Hortensia de keuze uit verschillende fleurige kleuren.

2. Lavendel

Heeft u lege stukken in uw tuin? Vul deze dan aan met lavendal. De paarse bloempjes zien er erg vrolijk uit en geven ook nog eens een heerlijke geur af. Zeker een aanrader om in uw tuin te plaatsen.

3. Klimop

Vindt u het ook wel eens lastig hoe u een schutting moet opfleuren? Gebruik dan een Klimop. Misschien is het niet de meest originele manier, wel de meest effectieve manier. Genoeg redenen dus om de Klimop in uw tuin te plaatsen.

4. Tulpen

Een oer-Hollandse bloem mag natuurlijk niet uw tuin ontbreken, daarom is de Tulp zeker een aanrader voor uw tuin. Ook bij de Tulp heeft u weer de keuze uit verschillende kleuren!

5. De Aalbes

Last but not least: de Aalbes mag zeker niet ontbreken in uw tuin. Van de tuinplanten die in onze top 5 staan is dit de eyecatcher. Daarnaast kunt u de aalbessen zelf opeten als deze rijp zijn. Zeker een goede toevoeging van uw tuinplanten in uw tuin.

Richt uw tuin in met deze tuinplanten!

Weet u al welke tuinplanten u gaat toevoegen aan uw tuin? Ga eens naar een tuincentrum bij u in de buurt en bekijk welke verschillende soorten er zijn van deze top 5! Wij wensen u alvast een fijne lente toe! 

Tuin set zoeken

Groot aanbod tuinmeubelen

Tuinsets vergelijken

Alle A-merk tuinmeubels

Tuinwinkels vergelijken

Beste en en meubel shops

Veilig bestellen

Tuinsets voor de laagste prijs