Garden Collections Chicago midden module kubu
Garden Collections Chicago midden module kubu
492,00 Oorspronkelijke prijs was: €492,00.279,00Huidige prijs is: €279,00. Meer informatie
Aanbieding!

Garden Collections Chicago midden module kubu

Oorspronkelijke prijs was: €492,00.Huidige prijs is: €279,00.

-43%

Meer informatie

Garden Collections Chicago midden element kubu Lekker eten of barbecueën in je tuin en tegelijkertijd lekker loungen? Dan is de Garden Collections Chicago loungeset echts iets voor jou! Het Garden Collections Chicago midden element is een van de delen van het populaire Garden Collections Chicago loungeset. Deze unieke loungeset uit de Tuinmeubelshop collectie heeft een geweldig zitcomfort, door de goedgevulde zitkussens en de hoge rugleuning. De Garden Collections Chicago loungeset is op de hoeken traploos verstelbaar met een gasveersysteem. De Chicago hoek loungeset is onderdeel van een serie van het mooie merk Garden Collections. Door het midden element in te passen in de loungeset , ontstaat een loungehoek die geschikt is voor 5 tot 6 personen. In de Garden Collections Chicago serie hebben wij ook loungestoelen en een verstelbare lounge dining tafel. Kom gerust langs in een van onze Tuinmeubelshop showrooms, om alles uit te proberen en advies te vragen aan een van onze adviseurs.
Eigenschappen Garden Collections Chicago midden element kubu De wicker vlechtwerkdraden van de Garden Collections Chicago loungeset hebben een ‘mono core’ productieproces ondergaan, wat betekent dat de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weerbestendig. Ook is er onder de relax tuinbank een verstevigingsraster aangebracht, wat zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. In de hoeken van deze heerlijke bank, zijn gasveren verwerkt, zodat je lekker kunt uitbuiken op je terras of onder de veranda. Door de gasveer is de hoek traploos verstelbaar, zodat je in elke stand kunt zitten of liggen buiten in de zon. Het frame van de Garden Collections Chicago lounge tuinbank is van aluminium, dit zorgt ervoor dat de bank licht van gewicht is en weerbestendig.
De antraciet kussens zijn volledig water- en vuil afstotend. Daarnaast zijn de kussens afritsbaar zodat deze eventueel uit te wassen zijn op een wolwasprogramma.