Santika Salviano midden module - Quick Dry Foam
Santika Salviano midden module – Quick Dry Foam
622,00 Oorspronkelijke prijs was: €622,00.489,00Huidige prijs is: €489,00. Meer informatie
Aanbieding!

Santika Salviano midden module – Quick Dry Foam

Oorspronkelijke prijs was: €622,00.Huidige prijs is: €489,00.

-21%

Meer informatie

Santika Salviano midden module – Quick Dry Foam
Wil jij het liefst zelf je loungeset samenstellen naar jouw wens? Dat kan met de Santika Salviano loungeserie! Combineer de midden module bijvoorbeeld met een eind module en een hoek module en maak zo je eigen hoek loungeset. Wil je zelf het comfort ervaren en deze loungeserie in het echt bekijken? Kom dan langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
Eigenschappen Santika Salviano midden module
De moderne Santika Salviano midden module heeft een aluminium frame en is afgewerkt met een hoogwaardige wickerdraad. Dit is een mono-core wickerdraad die door-en-door gekleurd is. Bovendien is deze wicker UV-bestendig en daarmee bestand tegen alle weersomstandigheden. De wickerdraden zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Het aluminium frame is voorzien van een poedercoating in de kleur antraciet. Dit is een extra beschermlaag die onder hoge temperatuur wordt aangebracht. De Santika Salviano midden module is volledig weerbestendig en kan het hele jaar door buiten blijven staan. De kussens in de midden module zijn voorzien van een water- en vuilafstotende coating. Wij raden aan om de kussens bij geen gebruik op een droge en donkere plek op te bergen, of om de midden module (in de zomerperiode) af te dekken met een Outdoor Cover beschermhoes. De Santika Salviano midden module is eenvoudig schoon te maken met een mild sopje en heeft geen verder onderhoud nodig. Combineer de midden module met andere modules van de Santika Salviano loungeserie en stel zo zelf je loungeset samen. Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op, wij staan voor je klaar!
Eigenschappen Quick Dry Foam kussens
Quick Dry Foam is een kussenvulling en wordt vaak in de tuinmeubelwereld gebruikt. Quick Dry Foam is een sneldrogende kussenvulling. De kussenvulling heeft een open structuur en zal daardoor geen vocht vasthouden. Op deze manier wordt schimmel voorkomen. Door de stevige structuur van de kussenvulling, zal het kussen niet zomaar vervormen. Wel past het kussen zich aan aan jou lichaamsvorm. Hierdoor zit je altijd comfortabel en zodra je niet meer op het kussen zit, zal deze zijn normale vorm weer aannemen. Door de samenstelling in het kussen ventileert deze goed en het water stroomt, als het ware, weg. Zo zullen de kussens makkelijk drogen wanneer het opklaart en kun je direct weer genieten van je loungeset. Om de kussens zo lang mogelijk te behouden, adviseren wij je wel om de kussens op te bergen wanneer je deze langere tijd niet gebruikt.