A-merk tuinmeubelen

Nummer 1 tuin set vergelijker

De beste tuinwinkels

Tuinmeubelen met planten combineren

Tuinmeubelen met planten combineren

Je wil je tuin of je balkon een beetje opfleuren, maar hoe? Begin sowieso met een aantal fraaie meubels in combinatie met wat mooie planten. Zo creëer je binnen no-time je eigen urban jungle! Welke meubels en planten je in je buitenruimte neerzet, is natuurlijk erg afhankelijk van wat voor sfeer je wil creëren. Daarom zijn hier een paar voorbeelden van welke meubels en planten je kan combineren om de ideale sfeer te creëren.

Oosters tintje

Wil je je in oriëntaalse sferen wanen? Kies dan voor donkere meubels. Om deze sfeer helemaal af te maken, kun je een Japanse esdoorn of Acer neerzetten. Deze is er in veel verschillende maten en kleuren, dus er zit er vast wel een tussen voor die helemaal aan jouw smaak voldoet!

Modern

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een modernere sfeer. Kies dan strakke, moderne meubels uit. Om het strakke net iets meer in evenwicht te brengen, kan je ervoor kiezen om deze meubels te combineren met kleurrijke planten met bloemen. Dat maakt het geheel net iets fleuriger. Als dat toch niet helemaal je ding is en je het geheel gewoon strak wil hebben, kan je een buxushaag in een strakke vorm kiezen.

Tropisch paradijs

Als je voor een tropisch tintje op je terras wil gaan, kies dan voor banken, stoelen of tafels van tropisch hardhout. Dit hout komt uit de tropen, dus het geeft je tuin sowieso een tropische look! Let wel goed op dat je hout een keurmerk heeft, want hout zonder zo’n keurmerk kan zomaar eens illegaal gekapt zijn. Bij hardhouten meubels staan bijvoorbeeld palmbomen heel mooi. Dat maakt de tropische sfeer helemaal af! 
Wil je nog meer tips over planten? Neem dan een kijkje op de blog Plant&Praat. Daar vind je allerlei interessante artikelen over binnen- en buitenplanten en informatie over plantenverzorging en -accessoires.

Tuin set zoeken

Groot aanbod tuinmeubelen

Tuinsets vergelijken

Alle A-merk tuinmeubels

Tuinwinkels vergelijken

Beste en en meubel shops

Veilig bestellen

Tuinsets voor de laagste prijs